אני אישית נוהגת להכין שניצלים בבית, בין אם צמחוניים או בשריים, מ-2 סיבות:
1. אין כמו הטעם הביתי
2. השניצלים התעשייתיים מכילים לרוב חומרים מלאכותיים וסוכרים מיותרים שאינם מועילים לבריאות בלשון המעטה.
אלא שיש זמנים שהייתי רוצה להקל על עצמי במטלות ולספק אלטרנטיבה מוכנה ובריאה. עכשיו יש כזו.
 
שמחתי להתנסות בשניצל תירס החדש של טבעול, היחיד אשר מכיל מרכיבים ביתיים בלבד.
 
 
ואילו הם?
תירס(63%), פירורי לחם(מכילים גלוטן חיטה), מים, שמן קנולה, חלבון חיטה, חלבון ביצה, קמח חיטה, מלח.
זהו!
 
אין תוספת סוכר, אין חומרים משמרים ואין צבעי מאכל.
השניצלים עברו את מבחן הטעם בהצלחה בקרב משפחתי.
מהמרת עליו שייבחר כמוצר השנה הבא בקטגוריית המזון.
 
מוצר מבורך, כן יירבו !
 
מירי אברהם: קונדיטורית ומנהלת בלוג "הבונבוניירה"