אנחנו כשומרי מסורת לא מערבבים בשר וחלב  וכפתרון לאורחת ערב או צהריים מתאים לנו וטעים לנו שניצל תירס פרווה טבעי אכותי הכנסנו לתנור וחיממנו יצא טעים קריספי הנכדים טרפו את השינצל וביקשו עוד .
 
 
לראשונה מאז השיקה את שניצל התירס לפני יותר משני עשורים, מבצעת טבעול שינוי מהותי במתכון השניצל האהוב. המתכון החדש, שעולה על המדפים בימים אלה, מורכב אך ורק מרכיבים המוכרים לכולם מהמטבח הביתי: תירס, מים, פירורי לחם, שמן קנולה, חלבון חיטה, חלבון ביצה, קמח חיטה ומלח. ללא חומר משמר.
 
 
מחירו של שניצל התירס לא השתנה: ניתן למצוא במחיר הנע בין 24.9-28.9 ? (המחיר הסופי לצרכן נתון לשיקול דעת הקמעונאי), משקל: 750 גרם, כשרות: בד"ץ, בעל"ז ורבנות מטה אשר.
 
פנינה מנצור: מנהלת הבלוג "הפינה של פנינה"