מרכיבים:

4 יח' שניצל ברוקולי

כוס עדשים ירוקות מבושלות עד לריכוך ומקוררות

50 גר' חמוציות

½ כוס קינואה מבושלת ומקוררת

100 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות

בטטה אחת מבושלת חתוכה לריבועים

חופן עלי פטרוזיליה נקיים מגבעולים

 

מרכיבים לרוטב:

2 כפות שמן זית

1 כף מיץ לימון

1 כף סילאן

1 שן שום כתושה

מלח פלפל

 

אופן הכנת הרוטב:

שמים את כל המצרכים לרוטב בצנצנת ומשקשקים היטב, עד לקבלת מרקם אחיד.

שומרים בקירור עד לערבוב עם הסלט.

 

אופן הכנת הסלט

מערבבים בקערה: עדשים, חמוציות, קינואה, בטטה, גבינת פטה ופיטרוזיליה. מוסיפים את הרוטב (בסמוך להגשה) ומערבבים היטב.

במקביל מחממים בתנור את השניצל ברוקולי, עד להזהבה, ומניחים לצד הסלט.

 

לצפייה במתכון: