שניצל ברוקולי עם סלט קינואה, בטטות וחמוציות
מרכיבים:
4 יח' שניצל ברוקולי
כוס עדשים ירוקות מבושלות עד לריכוך ומקוררות
50 גר' חמוציות
½ כוס קינואה מבושלת ומקוררת
100 גר' גבינת פטה חתוכה לקוביות
בטטה אחת מבושלת חתוכה לריבועים
חופן עלי פטרוזיליה נקיים מגבעולים
מרכיבים לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
1 כף סילאן
1 שן שום כתושה
מלח פלפל
אופן הכנת הרוטב:
שמים את כל המצרכים לרוטב בצנצנת ומשקשקים היטב, עד לקבלת מרקם אחיד.
שומרים בקירור עד לערבוב עם הסלט.
אופן הכנת הסלט
מערבבים בקערה: עדשים, חמוציות, קינואה, בטטה, גבינת פטה ופיטרוזיליה. מוסיפים את הרוטב (בסמוך להגשה) ומערבבים היטב.
במקביל מחממים בתנור את השניצל ברוקולי, עד להזהבה, ומניחים לצד הסלט.
לצפייה במתכון: