לאנץ' בוקס למשרד: סושי מפתיע ב-5 דקות בלבד
אם חיפשתם סושי בסגנון אחר - למה שלא תנסו עם טורטייה? מתכון לסושי בניחוח ים תיכוני. מנה שתחליף בכיף את הטייק אוויי שמזמינים למשרד בצהריים. פרויקט מיוחד של און לייף וטבעול
חשבתם שסושי עשוי תמיד אצה, אורז ומה שביניהם? אז תחשבו שוב. סושי יכול להיות גם חגיגה של טעמים מזרח תיכוניים, ועדיין להיאכל עם צ'ופסטיקס כמחווה למקור. איך לא חשבו על זה קודם?
סטודיו לירן קפל
מצרכים:
1 טורטייה
2 עלי חסה
מלפפון חמוץ פרוס
ממרח אריסה או כל חריף אחר שאוהבים
עגבנייה חתוכה לקוביות
רוטב טחינה
קבב של טבעול
בצל סגול פרוס דק
פטרוזיליה קצוצה
3 יח' קבב מתובל מן הצומח של טבעול מסדרת 99 קלוריות, מוכנים לפי הוראות היצרן.
אופן הכנה:
מחממים קלות את הטורטייה על מחבת (ללא שמן)
מניחים את הטורטייה על משטח העבודה, מורחים בממרח חריף, ומעל מסדרים את שאר מרכיבי המנה לפי סדר הופעתם ברשימת המצרכים. מגלגלים ל"רול סושי" ופורסים לעיגולים.
מומלץ להוסיף לצד המנה תוספת של ירקות ומטבל טחינה.
מגלגלים
חותכים
טדאאאם! צילום: סטודיו לירן קפל