חשבתם שסושי עשוי תמיד אצה, אורז ומה שביניהם? אז תחשבו שוב. סושי יכול להיות גם חגיגה של טעמים מזרח תיכוניים, ועדיין להיאכל עם צ'ופסטיקס כמחווה למקור. איך לא חשבו על זה קודם?

 

סטודיו לירן קפל

 

מצרכים:

1 טורטייה

2 עלי חסה

מלפפון חמוץ פרוס

ממרח אריסה או כל חריף אחר שאוהבים

עגבנייה חתוכה לקוביות

רוטב טחינה

קבב של טבעול

בצל סגול פרוס דק

פטרוזיליה קצוצה

3 יח' קבב מתובל מן הצומח של טבעול מסדרת 99 קלוריות, מוכנים לפי הוראות היצרן.

 

אופן הכנה:

מחממים קלות את הטורטייה על מחבת (ללא שמן)

מניחים את הטורטייה על משטח העבודה, מורחים בממרח חריף, ומעל מסדרים את שאר מרכיבי המנה לפי סדר הופעתם ברשימת המצרכים. מגלגלים ל"רול סושי" ופורסים לעיגולים.

מומלץ להוסיף לצד המנה תוספת של ירקות ומטבל טחינה. 

 

סושי קבב

מגלגלים

סושי קבב

חותכים

סושי קבב

טדאאאם! צילום: סטודיו לירן קפל