12:30 ושוב נזרקת לחלל המשרד השאלה הבלתי נמנעת של "מה אוכלים היום?" אז הפעם, אתם לא שותפים לטייק אווי יקר ומיותר, וגם לא עושים השוואות עם החבר'ה במשרד מי הביא את השאריות הכי פחות מפדחות מאתמול. רק עבודה עם מצרכים שיש לכולם בבית תמיד, ויש לכם מה לקחת מחר לאכול במשרד.

 

סטודיו לירן קפל

 

מצרכים:

כוס וחצי פסטה פנה או פסטה קצרה אחרת

חופן זיתים שחורים חצויים

עגבניות שרי חצוית (אפשר להשאיר שלמות ולחתוך לפני ההגשה)

חופן נדיב של עשבי תיבול לפי הטעם האישי

חזה בגריל מן הצומח- הכנה לפי הוראות היצרן

כף ממרח פסטו או ממרח עגבניות מיובשות

 

אופן הכנה:

פורסים את החזה בגריל המוכן לרצועות, מערבבים עם שאר מרכיבי המנה, וטורפים!

 

סלט מגניב ב- בלבד

סלט קליל ב- הכנה. צילום: סטודיו לירן קפל