פירות

כל הכתבות

פירות הן רכיב חשוב בתזונה היומיומית של בני האדם בגילים שונים. נמצא כי אכילת פירות שונים תורמת לבריאות האדם בדרכים שונות, ובהן: אכילת פירות יער (דובדבנים, אוכמניות, חמוציות, פטל ועוד) תורמת לבריאות המוח ומונעת פגיעה בזיכרון, פירות הדר ידועים כמקור מצוין לוויטמין סי, שתיית מיץ רימון מחסנת את הגוף נגד סוגים שונים של מחלת הסרטן, ואכילת תפוחים מסייעת במניעת מחלות לב. ישראל נחשבת בעולם הן כמעצה בתחום ייצוא פירות, והן כמקום שבו שוקדים על פיתוחם של מיני פירות חדשים.