זה נכון שהשוק רווי בשפים מקצועיים ותוכניות בישול. ועוד נכון לא פחות שהרשת החברתית מאפשרת לנו לצלם את תבשילי השבת שלנו ולהעלותם כך שנתהדר במעשה ידינו להתפאר אבל האם כל אלו הם חלק מאורח חיים בריא ובישול יום יומי העדיפים לנו ולילדינו? האם חשבתם על כך שאתם רוצים להימנע מאותו רגע שתתעוררו בבקר, תרתי משמע ותבינו שיש לעשות סדר בצלחת שלכם? למדר אוכל מעובד ולחזור לאוכל הביתי של אמא וסבתא?

 

 

מסתבר שזה פשוט, בר השגה ודורש זמן קצר אם רוכשים את המיומנות ורואים בחשיבותה לכל בני הבית. השבוע נרשמתי לקורס בישול בריא. המשפחה שלי עודדה אותי לרענן את תפריט הבישולים של העשור האחרון, בכל זאת 31 שנה של תא משפחתי למדו אותי דבר או יותר... 

 

 

 

הגעתי למרכז ללימודי בישול ואורח חיים בריא  של אסף לשר בהדר יוסף והבטחתי את מקומי בקורס הבקר הקרוב. 

 

מה יהיה שם?

12 מפגשים של 3 שעות ועוד מחצית השנה עם תזונאית מקצועית.

מהו באמת אוכל בריא? ואיך הופכים אותו לטעים?

איך קונים, מנקים, מאחסנים, חותכים ומרככים חומרי גלם טריים.

המתכון לבשול כל סוגי המרקים על פי ארבע קבוצות מרקים.

הדרך לחצות את מחסום הכנת הפסטה הביתית והכנת רטבים משובחים.,

הבסיס להכנת כל מאפי השמרים - לחם ועוגות. 

קינוח מושלם המרכיב שילוב מנצח של מרקמים להכנת אין סוף מתכונים מרשימים, טעימים ואפילו בריאים.

סוד הבנת והכנת פשטידה איכותית.

איך בוחרים בשר ואיך הופכים אותו למעדן בלתי נשכח.

איך קונים, מאחסנים, חותכים ומרככים דגים.

מגוון גדול של תוספות שמהוות תרגול נוסף לשיטות הריכוך והידע שנצברו בקורס.

הכנת מגוון ממולאים במילויים טעימים ומזינים.

הכיף האדיר שבהכנת קציצות הוא האופציה לגוון בכל פעם מחדש את מרכיביה של הקציצה.

תבשילי אורז וירקות משובחים המהווים בסיס לרוב סוגי תבשילי האורז בעולם.

איך נערכים לאירוח מסוג קוקטייל.

 

 

 

למה דווקא אצל אסף לשר?

במרכז לבישול ואורח חיים בריא יעניק לי הקורס מערך שלם של כלים אשר בעזרתם אוכל ליהנות ולהכין בבית אוכל משובח, טעים ומזין כחלק משגרת היום תוך קבלת ליווי מקצועי בתהליך שדרוג המטבח שלי לכזה שיצור הרגלים של הכנת אוכל המתאים לאורח חיים בריא יותר.

 

אני כבר מצפה ולא רק בגלל ש...

עם התחלת הלימודים נקבל:

ספר בישול המהווה ליווי, הסבר ופירוט לכל הנלמד בקורס ויותר...

סינר וסכין כדי שתוכלו להתחיל ליהנות מהבישול כבר מהרגע הראשון.


 

להלן תאריכים לפתיחת הקורסים הבאים:
לקורס ערב: 27.1.15
לקורס בוקר: 18.2.15

 
השיעורים מתקיימים בלשר - המרכז ללימודי בישול ואורח חיים בריא

| ת"א | לפרטים נוספים: 077-4602678

 

לפרטים נוספים הכנסו לכאן

להרשמה הכנסו לכאן 

הצטרפו לדף הפייסבוק

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך 

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשת, בלוגרית.