מה צריך?

לעוגיות:

בצק פריך. אפשר את זה.

חותכנים בצורת לב 

 

לציפוי:

שקית רויאל אייסינג – בחנויות קונדיטוריה או  כאן.

קצת מים

- או -

אבקת סוכר – שתי שקיות או 200 גרם

קצת צבע מאכל אדום (עדיף את הקרמי שקונים בחנויות קונדיטוריה ולא את הנוזלי הזה שקונים בסופר למרות שגם הוא יעבוד כאן, פשוט להוסיף פחות מים)

קצת מים

שקית זילוף או שקית סנדויצ'ים + מספריים

 

 

מרדדים את הבצק לעובי של כחצי סנטימטר.

 

 

חותכים עוגיות.

 

מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור לחום בינוני, כ- 180 מעלות, לבערך עשר דקות או עד שהן משחימות מעט. כדאי לשים עין כי כל תנור הוא קצת שונה. הנה לפני ואחרי:

מצננים את העוגיות ומכינים את הציפוי.

 

גרסה קנויה:

מערבבים את האבקה עם קצת מים עד שמגיעים למרקם נוח לזילוף. אם צריך מוסיפים עוד מים אבל לשמור שלא יהיה נוזלי מדי. הכי טוב לעשות ניסיון על נייר אפייה לפני שהורסים את העוגיות.

 

גרסה ביתית:

מערבבים אבקת סוכר עם צבע מאכל אדום וקצת מים עד שמגיעים למרקם הרצוי.

פה השתמשתי באבקה הקנויה אבל האמת היא שאני מעדיפה את הגרסה הביתית, שאין בה חלבון ביצה וחומרים משמרים והיא פחות דביקה.

 

 

מלבישים שקית סנדויצ'ים על כוס וממלאים אותה בציפוי. גוזרים את השפיץ של השקית או משתמשים בשק זילוף.

 

מזלפים ציפוי על העוגיות ונותנים לו להתייבש היטב. גם אחרי זה כדאי לא לערום את העוגיות אחת על השניה כי הציפוי עלול להידבק.