מה צריך?

 

ביסקוויטים

250 גרם ביסקוויט (ללא גלוטן)

2 כפות קפה נמס

1 כף סוכר

3-4 כפות מים

 

מילוי 'קשיו-מסקרפונה'

1/2 1 כוס קשיו (250 גרם)

1/2 2 כפות קמח טפיוקה

2 כוסות חלב שיבולת שועל (ניתן להמיר בחלב סויה/שקדים/אורז או מים)

1/2 כוס סוכר חום

 

מילוי שוקולד

1 חבילה שוקולד מריר (100 גרם)

3 כפות קרם קוקוס (ניתן להמיר בחלב שיבולת שועל/סויה/שקדים/אורז)

1 כף קקאו

הגשה

1 כף אבקת קקאו

 

מה עושים?

 

ביסקוויטים

בקערית להמיס יחד קפה וסוכר, לערבב טוב ולהניח בצד להצטנן

לטבול כל בסקוויט בתערובת הקפה הקרה מכל צדדיו ולהניח בתבנית מלבנית (26) עד שנוצרת שכבה של ביסקווטים

למרוח מעל הביסקוויטים מילוי קשיו בנדיבות

 

 

מילוי 'קשיו-מסקרפונה'

בסיר להניח אגוזי קשיו וחלב שיבולת שועל (או כל חלב אחר לא מין החי)

להביא לרתיחה, להנמיך לאש בינונית ולבשל יחד 20 דקות

בבלנדר להניח את אגוזי הקשיו ו 1/2 כוס מהחלב איתו בשלנו את הקשיו

להוסיף קמח טפיוקה וסוכר ולעבד יחד כ 5-7 דקות עד שמתקבלת תערובת סמיכה וחלקה לחלוטין

 

 

מילוי שוקולד

להמיס יחד בסיר קטן שוקולד, קקאו וקרם קוקוס עד שמתקבלת תערובת אחידה

לפזר שכבת שוקולד מעל שכבת מילוי הקשיו

להכין עוד שכבת ביסקווטים להניח מעל

למרוח בנדיבות עוד שכבת מילוי ומעליה עוד שכבת שוקולד

 

 

הגשה

לקרר לחלוטין, לעטוף בניילון נצמד ולהעביר למקרר להתייצבות לפחות שעה

לפני הגשה לפזר מעל העוגה אבקת קקאו דרך מסננת רשת דקה

 

 

לבלוג TivonEat