אלטרנטיבה לערב החג: סלט אטריות שעועית ללא גלוטן
משתעממים מסלט חסה? הנה הצעה שתגוון לכם את שולחן החג עם סלט אסייתי פיקנטי וכשר לפסח, שאף אחד מהאורחים לא יצפה לו
חומרים לסלט משפחתי גדול
360 גרם אטריות שעועית מבושלות במים רותחים ומסוננות
300 גרם עגבניות שרי חתוכות לרבעים
30 גרם טבעות בצל ירוק
150 גרם כרוב סיני פרוס דק
100 גרם בצל סגול פרוס דק
100 גרם סלרי פרוס דק
30 גרם מיקס עלים קצוץ גס
200 גרם חזה עוף צרוב קצוץ דק
40 גרם בוטנים קלויים קצוצים
החומרים לרוטב
200 גרם סוכר דקלים חתוך גס
1000 גרם מיץ לימון
450 גרם רוטב דגים
700 גרם רוטב צ'ילי חריף
אופן הכנת הרוטב:
· מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר וטוחנים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
אופן הכנת הסלט:
1. מחברים את כל מרכיבי הסלט למעט הבוטנים. מתבלים ברוטב ומערבבים היטב
2. מניחים על צלחת ההגשה, מפזרים בוטנים על כל הסלט ומגישים מיד
**המתכון באדיבות רשת מסעדות טאטאמי