דג ים-תיכוני של אורי בורי
דג ים תיכוני כמו שרק אורי בורי יודע לעשות ועכשיו גם אתם
אופן ההכנה:
מחממים מחבת יצוקה, מורחים שכבה דקה של שמן זית ומפזרים מעט מלח גס.
מכניסים את פילה הדג עם צד העור כלפי מטה ל-2.5 דקות.
הופכים את הדג לדקה נוספת ומוציאים את הדג מהמחבת
למחבת מוסיפים רבע כוס שמן זית מעט פלפל חריף חתוך לפרוסות דקות
מוסיפים כף גדושה בשום כתוש (טרי)
לאחר כדקה להוסיף 2 כפיות לימון וכפית רוטב דגים. לערבב ולהחזיר את הדג למחבת לדקה נוספת.
לפזר מעל כוסברה טרייה קצוצה ולהגיש
בתאבון!