עוגת שמרים שושנים
העשב יש לו סוף
זה הפטיש שלי (ואין לי מסמרים)
העשב יש לו סוף
הנשים שנולדו עם המשאב הכי נדיר בטבע
איך נראית אמא?
נערה בהפרעה
באר שבע בצבע
חשיפה יתרה
רוב הזמן היא אשתו
בגובה העיניים
משקל עודף- אאוט, סקס- אין
גם אנשים שלא סובלים מצליאק, עלולים לסבול מגלוטן
יוגה - לא לרזים בלבד
חלום הילדות ששווה מיליונים
מציאות מורכבת
עיניים שקועות לרווחה
X

מתכון למרק דלעת ועדשים

0
0
SHARES

מתכון למרק מנצח לחורף של "דניאלה ביסטרו בשכונה"

onlife אוכל | 16.02.17

המצרכים (20 מנות):

1.25 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות

250 גרם עדשים כתומות

2 בצלים גדולים קצוצים דק

5 ליטר מים

זר כוסברה

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה:

1.      מטגנים  את הבצל בתוך הסיר על אש בינונית עד להזהבה.

2.      מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים עד שמשנה את צבעה.

3.      מוסיפים את העדשים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

4.      מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה.

5.      מורידים את הסיר מהאש ומניחים לו להתקרר כחצי שעה.

6.      מוסיפים את הכוסברה וטוחנים את כל התערובת בעזרת בלנדר ידני.

7.      מוסיפים את התבלינים ומתקנים לפי הצורך. 

הכי מחופשות באתר