עוגת שמרים שושנים
העשב יש לו סוף
בדרך לחופה עוצרים בדייט
שווארמה טבעונית: האופציה ההומנית ליום העצמאות
העם בלי הגולן
ילדים זה שמחה, וגם מלא בלגן
לידה: הדור הבא
קול דמי אחיך צועקים אליי מן האדמה
יפהפייה, בכל גיל
עדות שמיעה
עם סרטן השד נפרדתי מ-3 איברים שמאוד אהבתי
גם להם מגיע
כשגילו לי את הסרטן
בית ספר בשידור חי
החופשה הבאה שלכם
כתב אישום כנגד רופאה על ביצוע מילת נשים בילדות
הטרגדיה הכפולה של ברברה
X

מתכון למרק דלעת ועדשים

0
0
SHARES

מתכון למרק מנצח לחורף של "דניאלה ביסטרו בשכונה"

onlife אוכל | 16.02.17

המצרכים (20 מנות):

1.25 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות

250 גרם עדשים כתומות

2 בצלים גדולים קצוצים דק

5 ליטר מים

זר כוסברה

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה:

1.      מטגנים  את הבצל בתוך הסיר על אש בינונית עד להזהבה.

2.      מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים עד שמשנה את צבעה.

3.      מוסיפים את העדשים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

4.      מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה.

5.      מורידים את הסיר מהאש ומניחים לו להתקרר כחצי שעה.

6.      מוסיפים את הכוסברה וטוחנים את כל התערובת בעזרת בלנדר ידני.

7.      מוסיפים את התבלינים ומתקנים לפי הצורך. 

הכי מחופשות באתר