הגלידות שיחממו לכם את החורף
העשב יש לו סוף
להודות בהסדר טיעון ובו זמנית לטעון לחפותו
לנו כבר יש מנצחת ב"אח הגדול"
חלומות גדולים
מגיע לך גביעונית
צרת רבים
אני גבר, לא בהמה
הרגעים הגדולים של אוסקר 2017
להכשיר את השרץ
ועידת "נשים ועסקים 2017" יוצאת לדרך!
גומרים הולכים, גומרות נשארות
לו רק היית קצת פחות המורה שלי
שייק חורפי כתום לחיזוק המערכת החיסונית
6 עצות לכל אישה מלאה לפני דייט
ללא מין
הרשימה השחורה
X

מתכון למרק דלעת ועדשים

0
0
SHARES

מתכון למרק מנצח לחורף של "דניאלה ביסטרו בשכונה"

onlife אוכל | 16.02.17

המצרכים (20 מנות):

1.25 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות

250 גרם עדשים כתומות

2 בצלים גדולים קצוצים דק

5 ליטר מים

זר כוסברה

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה:

1.      מטגנים  את הבצל בתוך הסיר על אש בינונית עד להזהבה.

2.      מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים עד שמשנה את צבעה.

3.      מוסיפים את העדשים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

4.      מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה.

5.      מורידים את הסיר מהאש ומניחים לו להתקרר כחצי שעה.

6.      מוסיפים את הכוסברה וטוחנים את כל התערובת בעזרת בלנדר ידני.

7.      מוסיפים את התבלינים ומתקנים לפי הצורך. 

הכי מחופשות באתר