עוגת שמרים שושנים
העשב יש לו סוף
השחיתות חוגגת
תחושה בלתי נגמרת
מוכי גורל
חיים קצרים, מוות מיותר
ימי התום
פריטי החובה שאתן חייבות לקנות רגע לפני סוף הקיץ
שחררו מהפטמות שלה
גרושה ומאושרת
כוח נשי
שדרות חן
תודה שטסתן סעודיה איירליינס
שמנה, לא מפונקת
חום יולי-אוגוסט עם ילדים
על העיקרון
אוכל בקופסא
X

מתכון למרק דלעת ועדשים

0
0
SHARES

מתכון למרק מנצח לחורף של "דניאלה ביסטרו בשכונה"

onlife אוכל | 16.02.17

המצרכים (20 מנות):

1.25 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות

250 גרם עדשים כתומות

2 בצלים גדולים קצוצים דק

5 ליטר מים

זר כוסברה

מלח ופלפל

קורט אגוז מוסקט

 

אופן ההכנה:

1.      מטגנים  את הבצל בתוך הסיר על אש בינונית עד להזהבה.

2.      מוסיפים את קוביות הדלעת ומבשלים עד שמשנה את צבעה.

3.      מוסיפים את העדשים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

4.      מוסיפים את המים ומבשלים כחצי שעה.

5.      מורידים את הסיר מהאש ומניחים לו להתקרר כחצי שעה.

6.      מוסיפים את הכוסברה וטוחנים את כל התערובת בעזרת בלנדר ידני.

7.      מוסיפים את התבלינים ומתקנים לפי הצורך. 

6 הקינוחים הכי מושחתים שחייבים לטעום בחו"ל

בלי מזומן: הדרך הכי חכמה להשתמש בכסף בחו"ל

הכי מחופשות באתר