איפה תקנו את אוזני ההמן הכי טעימות?
מרק ירקות עם עדשים צהובות, ושיבולת שועל
הבוקר שאחרי
סוד ההצלחה של אשלי גרהאם
להתחיל לרוץ? אמאל'ה!
סגירת מעגל
"אני לסבית ממין זכר"
העקבים הראשונים שלי
"הייתי עושה את הכל מחדש"
האישה הטובה: גרסת הריאליטי
סכנה ברורה ומידית
היום בו דרדסית הפכה לסמל מין
אבא במשרה מלאה
להילחם ב-285 מיליארד דולר
העינויים הכי מחרידים כלפי נשים
פאי שוקולד פליאו
פחות גבר
X

6 פינגר פוד'ס שאף ילד לא יעז להחמיץ

ליאת שיידר
בעלים של Miss Petite Chef - קייטרינג לאירועים ואוכל בהתאמה אישית עד הבית
0
0
SHARES

כך תארחו מסיבת כיתה בסטייל: 6 פינגר פוד'ס מהממים שיגרמו לילדים להתמוגג מאושר, ולכן מנחת!

כמו כל דבר בחיים שמעורבים בו ילדים, גם אירוח נוטה להיות עניין מורכב לפעמים: לתאם יום בו כולם יכולים לצאת מוקדם מהעבודה, יום בו לכולם יש סידור לילדים, יום בו אין משחק, אין כלים, אין פרק של 'בנות' – בקיצור, אירוח נוטה להיות עניין מורכב לפעמים.

 

אבל אם כבר החלטת לארח, דאגנו לך לפינגר פוד'ס טעימים, מקוריים ובעיקר, לא מורכבים מדי. תהנו!

 

1. צבי הפיתה

 

 

מרכיבים:

  • מיני פיתות
  • זיתים ירוקים מגולענים
  • ממרח גבינה לבנה/חומוס/אבוקדו וכו'
  • קצח
  • שקית זילוף

 

הכנה:

  • ממלאים את שקית הזילוף בממרח לבחירתכם
  • לוקחים את המיני פיתה ועם סכין חדה ודקה יוצרים 5 פתחים: 1 למילוי הפיתה והכנסת הראש ועוד 4 קטנים יותר לרגלי הצב
  • התחילו מחיתוך של 1 ס״מ לראש, צרו חור קטן יחסית בשקית זילוף כדי שהיא תוכל להיכנס אל תוך הפיתה ולמלא אותה היטב (השאירו מקום לרגלי הצב)
  • לראש הצב הכניסו ⅓ עד ½ מזית שלם לתוך הפיתה כאשר החור מופנה פנימה וסימן ה+ של הזית מופנה כלפי חוץ
  • לרגליים השתמשו ב-2 זיתים: חותכים כל זית לאורכו ומכניסים כל חצי בזהירות למיקום של כל אחד מהרגליים כאשר החלק עם החור מופנה כלפי חוץ הפעם (בניגוד לראש)
  • צרו עיניים באמצעות קיסם 2 נקודות קטנות על הראש ועליהן הניחו קצח
  • שלבו את הצבים בנוף טבעי עם ירקות נוספים

 

 

2. חלזונות מירקות

 

 

מרכיבים ליצירת 16 חלזונות:

  • 2 מלפפונים גדולים (רזים וארוכים)
  • 2 גזרים גדולים
  • 6 פרוסות גבינה צהובה
  • סכין חדה
  • קולפן חד
  • קסמי שיניים

 

הכנה:

  • באמצעות קולפן, יוצרים פרוסות לאורכם של הגזר והמלפפון ברוחב של לפחות 2.5 ס״מ
  • את פרוסות הגבינה יש לחלק ל-3 עד 4 חלקים
  • מניחים פרוסת גזר, מעל פרוסת גבינה ומעל פרוסת מלפפון וכעת גלגלו בעדינות את שלושתם
  • צרו מחושי החילזון מגזר בעובי קיסם ובאורך 2 ס״מ
  • הניחו בזהירות את המחושים בין שכבת הגבינה לשכבת הגזר
  • קשטו את סביבת החלזונות בגינת ירקות וגבינות

 

 

3. כפיות שוקולד מתוקות

טיפ קטן מתפוזינה:

 

רוצים לצפות במדריך להכנת כפיות שוקולד מתוקות? לחצו כאן כדי ללמוד איך עושים את זה בפחות מדקה!

 

מרכיבים:

שוקולד מריר איכותי

1/4 מיכל שמנת מתוקה

כפיות

סוכריות צבעוניות

בוטנים

קוקוס טחון

 

הכנה:

  • הרתיחו בסיר קטן מים עד לגובה שליש הסיר ועל גביו קערית עבודה עמוקה
  • הכניסו לקערית חופן שוקולד מריר וערבבו מעט
  • הוסיפו את השמנת המתוקה והמשיכו לערבב עד לקבלת מרקם אחיד
  • מזגו את התערובת לכפיות ועליהן פזרו בנדיבות סוכריות, בוטנים וקוקוס (ניתן ליצור מגוון שילובים)
  • הכניסו ל-10 דקות למקרר

 

הגשה:

פזרו על גבי צלוחית הגשה קוקוס ובוטנים, והניחו מעל את הכפיות המוכנות

 

 

 

4. פיצה על מקל

 

 

מרכיבים להכנת 20 יחידות:

  • בצק עלים מרודד
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • טבעות זיתים ירוקים
  • פתיתי גבינה צהובה / מוצרלה
  • אורגנו
  • קורט מלח
  • 20 מקלות נייר המותאמים לאפייה בתנור באורך 10 ס״מ

 

הכנה:

  • שימו את בצק העלים לילה לפני במקרר להפשרה
  • באמצעות סכין לחיתוך פיצה יוצרים 10 רצועות בעובי 1.5 ס״מ לאורכו של בצק העלים ולאחר מכן חוצים את הרצועות שוב לרוחבם על מנת לקבל 20 רצועות בצק עלים
  • בקערה קטנה מערבבים את רסק עגבניות עם מלח ואורגנו ומורחים על כל רצועות הבצק שכבה דקה
  • סדרו את טבעות הזיתים הירוקים כאשר על כל רצועה צריכים להיות משהו כמו 3-5 טבעות, לחצו אותם מעט פנימה אל תוך הבצק ומעל פזרו את פתיתי הגבינה
  • גלגלו כל רצועה כמו שבלול והדקו את הבצק
  • לאחר הכנת שבלולי הפיצה, הכניסו מקל נייר מהחלק בו סיימנו לגלגל את רצועת הבצק עד למרכזו והניחו על תבנית עם נייר אפייה במרווח 5 ס"מ מהשני
  • אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15-20 דקות

 

5. פנפחורס

 

 

מרכיבים להכנת 20 מיני פנקייקים:

  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות שמן
  • קורט מלח

 

למילוי:

  • ממרח ריבת חלב
  • קוקוס טחון לקישוט

 

הכנה:

  • מערבבים היטב את כל חומרי הפנקייק בקערה עד לקבלת בלילה חלקה
  • במחבת נונ-סטיק מחממים קוביית חמאה/ שמן ומסירים עודפי שומן עם נייר סופג
  • באמצעות מצקת קטנה/כף יוצרים תלוליות קטנות של בלילה לקבלת מיני פנקייקים
  • כאשר מתקבלות בועיות קטנות על פני הפנקייקים הופכים בזהירות לעוד חצי דקה-דקה ומסירים מהאש. חוזרים על הפעולה עד לסיום הבלילה.
  • להרכבת הפנפחורס, חממו את ממרח ריבת החלב במיקרוגל למשך חצי דקה ומלאו קערה נוספת בקוקוס טחון
  • מרחו את ריבת החלב על הפנקייק, כסו בפנקייק נוסף ולחצו מעט כדי שהממרח יגלוש מעט החוצה
  • גלגלו את דפנות הפנקייק בקוקוס טחון

 

 

6. זחל כדורי זיתים

 

 

מרכיבים להכנת 50 כדורי זיתים:

  • 210 גרם קמח לבן
  • ½ כפית מלח
  • 125 גרם גבינה לבנה 5%
  • 125 גרם חמאה רכה
  • 50 זיתים ירוקים מגולענים
  • שומשום

 

הכנה:

  • בקערה, מערבבים את כל חומרי הבצק למעט הזיתים עד לקבלת בצק רך
  • קורצים מהבצק כדורים בקוטר 2 ס״מ, מכניסים לתוך הכדור זית ומגלגלים
  • בקערה נוספת שמים שומשום ומגלגלים את כדור הבצק מכל צדדיו
  • מגלגלים את הכדור ביד פעם נוספת
  • מניחים את כדורי הזיתים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווח של 2 ס״מ זה מזה ואופים למשך 20 דקות עד חצי שעה בתנור שחומם ל-200 מעלות
  • ליצירת זחל, שלבו פרוסת גזר/מלפפון/עגבניית שרי על גבי תבנית מלבנית
  • ליצירת העיניים ניתן להשתמש בחתיכות של זית כהה או לשים נקודה של גבינה לבנה ועליה קצח
  • את פה הזחל יוצרים באמצעות קליפת עגבנייה

 

 

בתיאבון!

הכי מחופשות באתר