6 פינגר פוד'ס שאף ילד לא יעז להחמיץ
איך מכינים עוגת שמרים מושלמת?
טיימינג זה הכל בחיים
חותמת גומי
המעצבת שאחראית למהפך האופנתי של מירי רגב
קטן עליה
הבירה החדשה של אירופה
הטריק שמוזיל עלויות
ג'סינדה-מאניה
100 האנשים העשירים בישראל
אגדה של מלון
הוטרדת? עכשיו תתנהגי בהתאם
מסע בין ערוצים
מסע של שלום
7 תרופות שצריך בכל חופשה
לא עוברת סלקציה
מתכון למפרום חצילים
X

מרק ירקות עם עדשים צהובות, ושיבולת שועל

מיכל דינר
נשואה 2, חובבת בישול טבעוני עם דגש על בישול קל ובריא
0
0
SHARES

מרק נפלא לימים הקרים, מחמם, משביע וטעים!

מיכל דינר | 13.03.17

מניחים בסיר:

2 זוקיני חתוכים לקוביות,

כ-2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות (חתיכה סטנדרטית שקונים בכל סופר),

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות עבות,

גזר בינוני חתוך לקוביות קטנות,

מכסים במים רותחים, מביאים לרתיחה,

מוסיפים חצי כוס עדשים צהובות (או כתומות חצויות)

2-3 כפות שיבולת שועל אינסטנט או רגילה,

מביאים לרתיחה ומתבלים לפי הטעם:

פטרוזיליה קצוצה או יבשה,

שמיר קצוץ או יבש
סלרי כוסברה קצוצה או יבשה,

כמון, חוויאג' וכורכום,

מעט מלח ים (או אטלנטי) ופלפל גרוס.

מערבבים, מבשלים כרבע שעה על אש נמוכה במכסה סגור (מערבבים מדי פעם, ומוסיפים מים לפי המרקם הרצוי),

טועמים ומתקנים תיבול ומבשלים עוד 5 דקות.

*אפשר להוסיף מעט צ'ילי יבש מעל כל מנה, לאוהבי הפיקנטיות.

 

מרק ירקות עם עדשים צהובות, ושיבולת שועל

 

מגישים חם ביום גשום וקר

שיהיה בתיאבון!

 

לעמוד הבישולים של מיכל 

הכי מחופשות באתר