6 פינגר פוד'ס שאף ילד לא יעז להחמיץ
איך מכינים עוגת שמרים מושלמת?
רובין הוד מודרני
עוד ניצחון למריחואנה רפואית
פאולה מתחילה מחדש
רק אל תקראו לו עצלן
כלה לא קלה
המקום העצוב ביותר ביקום
הצייד האחרון
נשיקת המוות
הפתעה שחורה
כנגד כל הסיכויים
המדריך לסקס הכשר
האמא, הסוכנת והלביאה
על השחיטה
נפרדנו כך
במשקפיים ורודים
X

מרק ירקות עם עדשים צהובות, ושיבולת שועל

מיכל דינר
נשואה 2, חובבת בישול טבעוני עם דגש על בישול קל ובריא
0
0
SHARES

מרק נפלא לימים הקרים, מחמם, משביע וטעים!

מיכל דינר | 13.03.17

מניחים בסיר:

2 זוקיני חתוכים לקוביות,

כ-2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות (חתיכה סטנדרטית שקונים בכל סופר),

סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות עבות,

גזר בינוני חתוך לקוביות קטנות,

מכסים במים רותחים, מביאים לרתיחה,

מוסיפים חצי כוס עדשים צהובות (או כתומות חצויות)

2-3 כפות שיבולת שועל אינסטנט או רגילה,

מביאים לרתיחה ומתבלים לפי הטעם:

פטרוזיליה קצוצה או יבשה,

שמיר קצוץ או יבש
סלרי כוסברה קצוצה או יבשה,

כמון, חוויאג' וכורכום,

מעט מלח ים (או אטלנטי) ופלפל גרוס.

מערבבים, מבשלים כרבע שעה על אש נמוכה במכסה סגור (מערבבים מדי פעם, ומוסיפים מים לפי המרקם הרצוי),

טועמים ומתקנים תיבול ומבשלים עוד 5 דקות.

*אפשר להוסיף מעט צ'ילי יבש מעל כל מנה, לאוהבי הפיקנטיות.

 

מרק ירקות עם עדשים צהובות, ושיבולת שועל

 

מגישים חם ביום גשום וקר

שיהיה בתיאבון!

 

לעמוד הבישולים של מיכל 

הכי מחופשות באתר