שני מתכוני דגים מנצחים לערב החג
גרנולה ביתית וכשרה לפסח
טיימינג זה הכל בחיים
המעצבת שאחראית למהפך האופנתי של מירי רגב
חותמת גומי
קטן עליה
הבירה החדשה של אירופה
הטריק שמוזיל עלויות
ג'סינדה-מאניה
100 האנשים העשירים בישראל
אגדה של מלון
הוטרדת? עכשיו תתנהגי בהתאם
מסע בין ערוצים
מסע של שלום
לא עוברת סלקציה
7 תרופות שצריך בכל חופשה
מתכון למפרום חצילים
X

מתכון לפילה בקר לצד קרם ירקות שורשים

0
0
SHARES

מתכון מנצח לפילה בקר לצד קרם ירקות שורש של השף אסף מישקובסקי - שף מלון קראון פלזה סיטי סנטר ומסעדת הקומה ה-11

onlife אוכל | 06.04.17

המצרכים:

נתח פילה בקר (250 ג}

2 יחידות תפו"א קלוף

שורש פטרוזיליה 1 ראש

שורש סלרי 1 ראש

2 כפות שמן זית

קורט אגוז מוסקט טחון

מלח

פלפל גרוס

 

מתכון לפילה בקר לצד קרם ירקות שורשים

 

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית וצורבים את נתח הפילה מכל צדדיו ומתבלים במעט פלפל שחור גרוס. {עדיף לא לתבל במלח כי הפילה המוכשר די מלוח}.

2.  להכנת הקרם שורשים, מבשלים את תפו"א, ראש סלרי, שורש פטרוזיליה, עד לריכוך. מורידים את רוב כמות המים ומשאירים מעט , טוחנים לקבלת מרקם חלק ועדין, מתבלים במעט שמן זית, מלח, אגוז מוסקט טחון.

3. משלימים בתנור מידת עשייה רצויה לנתח הפילה {מומלץ מדיום ולאוהבי הדם ריר}.

4. על גבי צלחת מניחים מקרם השורשים לצד נתח פילה הבקר , מקשטים באספרגוס.

הכי מחופשות באתר