שני מתכוני דגים מנצחים לערב החג
גרנולה ביתית וכשרה לפסח
עמוס תמם פותח את הלב על הנושא שכולם מעדיפים להדחיק
האהבה הראשונה, זאת שהלכה לי
אימ אמא שלך
קלאסי ליום העצמאות: סלט חיטה צבעוני
העם בלי הגולן
שומרת אחותי
הלילה חלמתי שוב שהבן שלי איננו
יפה בפסטל
בעיה קטנה ומטריפה שלי
לא רוצה להתמודד עם זה לבד
איך לגרום לילדים לסיים מהצלחת?
רשת הצלה
יום העצמאות: 2 המלצות לטיולים משפחתיים
עוגת שמרים שושנים
כשגילו לי את הסרטן
X

מתכון לפילה בקר לצד קרם ירקות שורשים

0
0
SHARES

מתכון מנצח לפילה בקר לצד קרם ירקות שורש של השף אסף מישקובסקי - שף מלון קראון פלזה סיטי סנטר ומסעדת הקומה ה-11

onlife אוכל | 06.04.17

המצרכים:

נתח פילה בקר (250 ג}

2 יחידות תפו"א קלוף

שורש פטרוזיליה 1 ראש

שורש סלרי 1 ראש

2 כפות שמן זית

קורט אגוז מוסקט טחון

מלח

פלפל גרוס

 

מתכון לפילה בקר לצד קרם ירקות שורשים

 

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית וצורבים את נתח הפילה מכל צדדיו ומתבלים במעט פלפל שחור גרוס. {עדיף לא לתבל במלח כי הפילה המוכשר די מלוח}.

2.  להכנת הקרם שורשים, מבשלים את תפו"א, ראש סלרי, שורש פטרוזיליה, עד לריכוך. מורידים את רוב כמות המים ומשאירים מעט , טוחנים לקבלת מרקם חלק ועדין, מתבלים במעט שמן זית, מלח, אגוז מוסקט טחון.

3. משלימים בתנור מידת עשייה רצויה לנתח הפילה {מומלץ מדיום ולאוהבי הדם ריר}.

4. על גבי צלחת מניחים מקרם השורשים לצד נתח פילה הבקר , מקשטים באספרגוס.

הכי מחופשות באתר