מתכון לפילה בקר לצד קרם ירקות שורשים
מנה מהמטבח הגרוזיני לערב החג: דג ברוטב סטאני
נערה בהפרעה
בגובה העיניים
תכנית מניעה לדייטים מיותרים
העשב יש לו סוף
ריקוד מסוכן
באר שבע בצבע
להכין לימונדה
זה הפטיש שלי (ואין לי מסמרים)
הנשים שנולדו עם המשאב הכי נדיר בטבע
יוגה - לא לרזים בלבד
גבר של פעם
משקל עודף- אאוט, סקס- אין
חשיפה יתרה
להעביר את הפוקוס מהזונות לזנאים
8 מזונות להפחתת כאבי גב
X

גרנולה ביתית וכשרה לפסח

אפרת מוסקוביץ
בעלת הבלוג "איך להרשים את חמותך" שואפת לבשל ולאפות לתפארת מדינת ישראל במינימום מאמץ ובמקסימום כיף
0
0
SHARES

מתכון קל הכנה וקלאסי לשומרי הכשרות בפסח: גרנולה ביתית מנצחת

המרכיבים:
5  מצות
3/4  כוס אגוזי פקאן חתוכים
3/4  כוס שקדים קלופים פרוסים
 1/2 כוס שבבי קוקוס טחון
 1/4 כוס דבש או סילאן
2  כפות סוכר חום
1/4 כוס שמן או 50 גרם חמאה או 50 גרם שמן קוקוס
כפית קינמון
קמצוץ מלח ים או מלח רגיל
1/2  כוס דבלים חתוכות
1/2  כוס תמרים מגולענים וחתוכים

 

גרנולה לפסח

 

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. בקערה גדולה שוברים את המצות לחתיכות בגודל מטבע של שקל בערך. ממיסים יחד את הדבש, הסוכר והשומן במיקרוגל, מוסיפים לנוזל את האגוזים, השקדים, הקוקוס והקינמון ומערבבים. שופכים את העיסה על המצות, מערבבים ומשטחים על גבי נייר אפיה בתבנית התנור הגדולה. אופים במשך עשרים דקות, במהלך האפייה פותחים פעמיים את התנור ומערבבים את הגרנולה בכף, לאפייה אחידה.
מוציאים את התבנית מהתנור ומוסיפים את הדבלים והתמרים, מצננים את הגרנולה, מעבירים לקופסה אטומה ושומרים במקרר.

הכי מחופשות באתר