פילה דניס על רביולי גבינה וקרם שמנת פסטו
המצרכים הנדרשים ל-4 מנות
- 8 פילטים של דניס
- 1 שקית רביולי גבינה (עדיפות לרביולי טרי ולא קפוא)
- 1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
- 1 כף שמן זית
- 100 גר' חמאה
- מלח פלפל
מצרכים להכנת הפסטו:
- 400 גרם בזיליקום
- 150גרם שמן זית
- 30 גרם צנוברים
- כף לימון סחוט טרי
- מלח ופלפל
- 50 גרם פרמז'ן מגורד
אופן הכנת הפסטו:
במעבד מזון מכניסים בזיליקום, צנוברים, חצי מכמות השמן, מלח ופלפל.
טוחנים עד לכדי מרקם אחיד ומוסיפים בהדרגה את שאר השמן.
- לקרם שמנת – במחבת מכניסים 2 כפות פסטו ומיכל שמנת מתוקה ומערבבים עד לרתיחה.
פילה דניס על רביולי גבינה וקרם שמנת פסטו. צילום: רועי מזרחי
אופן הכנת המנה:
- בסיר קטן מרתיחים מים ומוסיפים כפית מלח, כאשר המים מגיעים למצב רתיחה, מבשלים את הרביולי עד שהוא צףומסננים.
- במחבת ממיסים 50 גר' חמאה ומטגנים על אש נמוכה את הדג, בצד של העור תחילה.
- במחבת אחרת ממיסים 50 גר' חמאה , מוסיפים למחבת את הרביולי עם מלח ופלפל ומקפיצים את הרביולי במשך 4-5 דקות.
- בצלחת מורחים קרם שמנת, מעל מניחים מספר יחידות של רביולי ומעל פילה דניס צלוי.
בתיאבון!!