המצרכים הנדרשים ל-4 מנות

-          8 פילטים של דניס

-          1 שקית רביולי גבינה (עדיפות לרביולי טרי ולא קפוא)

-          1 מיכל שמנת מתוקה לבישול

-          1 כף שמן זית

-          100 גר' חמאה

-          מלח פלפל

 

 

מצרכים להכנת הפסטו:

-          400 גרם בזיליקום

-          150גרם שמן זית

-          30 גרם צנוברים

-          כף לימון סחוט טרי

-          מלח ופלפל

-          50 גרם פרמז'ן מגורד

 

אופן הכנת הפסטו:

במעבד מזון מכניסים בזיליקום, צנוברים, חצי מכמות השמן, מלח ופלפל.

טוחנים עד לכדי מרקם אחיד ומוסיפים בהדרגה את שאר השמן.

-  לקרם שמנת – במחבת מכניסים 2 כפות פסטו ומיכל שמנת מתוקה ומערבבים עד לרתיחה.

 

פילה דניס על רביולי גבינה וקרם שמנת פסטו. צילום: רועי מזרחי

פילה דניס על רביולי גבינה וקרם שמנת פסטו. צילום: רועי מזרחי

 

אופן הכנת המנה:

-          בסיר קטן מרתיחים מים ומוסיפים כפית מלח, כאשר המים מגיעים למצב רתיחה, מבשלים את הרביולי עד שהוא צףומסננים.

-          במחבת ממיסים 50 גר' חמאה ומטגנים על אש נמוכה את הדג, בצד של העור תחילה.

-          במחבת אחרת ממיסים 50 גר' חמאה , מוסיפים למחבת את הרביולי עם מלח ופלפל ומקפיצים את הרביולי במשך 4-5 דקות.

-          בצלחת מורחים קרם שמנת, מעל מניחים מספר יחידות של רביולי ומעל פילה דניס צלוי.

 

בתיאבון!!