מכניסים למעבד מזון לפי הסדר את הרכיבים הבאים ומפעילים בהדרגה בפולסים עד לקבלת עיסה אחידה:

1/3 כוס שקדים

1/3 כוס קשיו

1/3 כוס אגוזי לוז

1/3 כוס גרעיני דלעת

1/4 כוס גוג'י ברי

1/4 כוס קקאו ניבס (או פצפוצי שוקולד מריר 85%)

2 כפות קקאו אורגני

1 כוס תמרים מג'הול מגולענים

1/3 כוס פתיתי קוקוס ללא תוספת סוכר

2 כפות סוכר קוקוס מומס בארבע כפות מים חמים

1 כפית תמצית קוקוס

1/2 כוס פצפוצי קינואה/אורז

1/2 כוס קוואקר

2 כפות שמן קוקוס

1 כף סילאן

 

 

כשהעיסה מוכנה משטחים אותה על ניר אפיה בתבנית שטוחה. מכניסים לקירור לשעה למקרר.

מוציאים, חותכים לגודל הרצוי ומגישים.

ניתן לשמור עד כחודש בפריזר. עד שבועיים במקרר.

 

 

לעמוד הפייסבוק של שמרית

 

לקבוצת "שגרירים של בריאות"