1 חבילה קייל (רצוי בייבי קייל מהזן העדין בעל העלים הקטנים)

1  תפוח עץ מסוג גראני סמית'

1  אפרסמון מוצק

1  תפוז

1  רימון

1  לימון

50 גרם אגוז פקאן טבעיים

5 כפות שמן זית

כמה עלי נענע (אופציה)

 

 

לשטוף היטב את הקייל והתרד ולייבש.

לקלף את התפוז ולפלט אותו (להשאיר את הפלחים ללא הציפה הלבנה)

לפרוס את האפרסמון לפרוסות דקות ואז לפרוס כל פרוסה לגפרורים דקים

לחתוך את התפוח לרבעים, להסיר את הליבות ואז לפרוס לפלחים דקיקים

לפרוט את הרימון לגרגירים ללא ציפות וחלקי קליפה

לפזר את הפקאנים

לסחוט את מיץ הלימון ולמזוג את שמן הזית.

לתבל עם פלפל שחור ומלח ולהגיש

 

---------------------

בקרו בבלוג האוכל שלי

מה יש לאכול בפייסבוק