המרכיבים:

כוס ממרח שקדימון (או שקדיה או כל ממרח שקדים טבעי מ100% שקדים)

3/4 כוס סוכר קוקוס (אפשר גם סוכר חום דמררה במקום)

כוס קמח שקדים או שקדים טחונים

קופסאת רסק תפוחים קטנה ללא סוכר (113גרם)

כ- 30 שקדים טבעיים, שקד אחד לקישוט כל עוגיה.

 

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה עם כף.

מחממים תנור ל- 180 מעלות טורבו.

יוצרים עוגיות (אפשר להיעזר בשתי כפיות) ומניחים על נייר אפייה בתבנית.

מניחים שקד טבעי על כל עוגיה, ומעכים אותו טיפה פנימה.

אופים כעשר דקות עד רבע שעה.

יש להוציא את התבנית ברגע שהעוגיות משחימות מעט (זהירות שלא תישרפנה!)

מחכים להתקררות, ומאחסנים בכלי אטום, אפשר במקרר או על השיש.

בתיאבון!