מנה מהירה וטעימה שנראית יוקרתית ומושקעת במיוחד.

 

עוד ב-Onlife:

 

מצרכים:

חבילת פטריות שמפיניון

2 כפות חמוציות

חופן פטרוזיליה

חצי מיכל קוטג'

כף שמנת חמוצה

פרוסת גבינה צהובה

מלח פלפל

 

אופן ההכנה:

1.       מחממים תנור ל-190 מעלות.  מרפדים תבנית בנייר אפייה.

2.        מנקים את הפטריות ומורידים להן את הרגליים. את הרגליים חותכים לקוביות ושמים בקערה.

3.       קוצצים את הפטרוזיליה והגבינה, מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים.

4.        ממלאים כל פטריה ומכניסים לתנור.

5.       מחכים שהגבינה תבעבע ותשחים מעט, כ- 15-20 דקות.

 

מגישים כמנה ראשונה מושקעת או כתוספת למנה העיקרית. שילוב הטעמים מהמם ביותר ומחוסל תוך שניות.