צנצנת קרם פקאן ושברי עוגיות על בסיס קרם צמחי
מעדן קובה אסייתי עם קרם לימון צמחי
טעים בחג

כבד אווז חם על מצע משקה סויה וקרם חבושים

גולן ישראלי
שף ראשי, מלון דן אכדיה
0
0
SHARES

און לייף ותנובה יוצאים לפרויקט מיוחד בשיתוף שפים ובלוגרים מובילים עם מנות אלטרנטיביות, טעימות ומיוחדות!

מצרכים ל 4 סועדים:

  • 1 ק"ג חבושים בשלים מקולפים ונקיים מגרעינים, חתוכים לקוביות גדולות
  • 2 יחידות תרמילי הל
  • 2 ליטר משקה סויה
  • 100 גרם סוכר
  • קורט מלח ים
  • 800 גרם כבד אווז – פרוס למנות של 100 גרם

 

צילום: בני גם זו לטובה

 

עוד מנות בפרויקט:

 

אופן ההכנה:

  • מכניסים לסיר עם תחתית עבה את קוביות החבושים, סוכר, הל ומשקה סויה
  • מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות או עד ריכוך מלא של החבושים
  • מעבירים למעבד מזון את החבושים בלבד ומתחילים לטחון
  • מוסיפים מנוזלי הבישול לפי הצורך ומתבלים
  • מחממים מחבת עם תחתית עבה וצורבים עליה את הכבד אווז
  • בוזקים מעל לכבד האווז מלח גס תוך כדי צריבה על המחבת

 

צילום: בני גם זו לטובה

 

הוראות הגשה:

על גבי צלחת בינונית יש למרוח שכבה דקה של קרם חבושים, עליה להניח 100 גרם כבד אווז ומעל לשפוך עוד קרם חבושים בנדיבות. את המנה ניתן לקשט מסביב במס' חבושים שלא עברו טחינה

 

צילום: בני גם זו לטובה

 

בתיאבון!

כבד אווז חם על מצע משקה סויה וקרם חבושים

צנצנת קרם פקאן ושברי עוגיות על בסיס קרם צמחי

6 הקינוחים הכי מושחתים שחייבים לטעום בחו"ל

בלי מזומן: הדרך הכי חכמה להשתמש בכסף בחו"ל

'); }, iframe_fade_in_time); });