מרכיבים:
100 גרם סלמון
גזר קטן
קולורבי קטן
בצל ירוק
רוטב סויה יאמאסה מופחת נתרן
מלח, פלפל
שמן שומשום
שמן זית
250 מי"ל מים
150 גרם סוכר
מירין
 
 
הוראות הכנה:
לוקחים את המים, שמן שומשום, רוטב סויה, מירין, סוכר, מלח, פלפל ומכניסים לסיר עד לצמצום הנוזלים ב-50% ומקררים
 
 
לאחר המרינדה התקררה, מכניסים פנימה את הסלמון שנחתך לפרוסות למשך שעתיים. את הגזר, קולורבי ובצל ירוק חותכים לרצועות דקות, ומתבלים בשמן זית מלח ופלפל
 
 
הוראות הגשה:
מוציאים את הדג מהמרינדה, מייבשים למספר דקות. על צלחת הגשה מניחים את רצועות הירקות ועליהם מניחים את פרוסות הסלמון
 
 

בתיאבון!

_______________________________________________________________

צילום: אורן כהן

בניית המתכון: עמית ברשפ, הסטודיו לבישול