דלג
בפורומים של אתר "sex אדיר" נתקלתי בפוסט: "אני מחפש מועדון חשפנות שיש בו כוסיות והכי חשוב שאפשר להוציא מהן סקס \מציצה \גמירה בפה \על הפנים".
עוד ב-onlife:
מיד עונים לו שורה של צרכני מין קבועים: "ראיתי במועדון שעלו עם בנות לחדרים, אז כנראה שיש אקסטרות, לא יודע מה כלול אבל זה לא זול".
צרכן מין אחר: "יש שם כוסיות ברמה גבוהה חלק ממש כמו שחקניות פורנו, לצערי רובן לא נכנסות לריקוד פרטי. אחת שכן נכנסה איתי הפתיעה אותי מאוד: מציצת גרון עמוק בלי קונדום מהסרטים! זיינתי לה את הפה איזה רבע שעה בלי הפסקה".

צילום מסך: אתר sex אדיר
וככה ממשיך הדיון הארוך בפורום על באיזה מועדון חשפנות תוכל להשיג מציצה ובאיזה יש חשפניות עם סיליקון, שטוחות חזה, כושיות, רוסיות וכן הלאה.
הכל עניין של כסף: תשלם יותר, תקבל יותר
כשקראתי את הדיון הארוך בפורום הסקס, הרגשתי כאילו אני קוראת על סחורה, ולא על בני אדם. לרגע הרגשתי שאני בפורום בו ממליצים הגולשים על איפה טוב לקנות בשר, איזה קצב חותך נתח יפה ואיך משיגים שקדי עגל במחיר טוב. לצערי, הדיון היה בעיקר על השקדים של הבחורות המסכנות, ואיך יכולים הגולשים לבצע בהן את מה שהם מכנים "גרון עמוק".
שיטוט בפורום מצביע בבירור שמוכרים שירותי מין במועדוני חשפנות. לא מעט בחורים סיפרו לי שבילו במסיבות רווקים בהן הסרסור שהגיע עם החשפנית, הציע להם לשלם יותר ולקבל מעבר לריקוד. כמובן שהכל עניין של כסף. תשלם יותר, תקבל יותר.

"הכל עניין של כסף". צילום: shutterstock
כך למשל מגיב אחד הגולשים בפורום: "מה שחשוב זה לא כמה זה עולה, אלא מה אתה מקבל בתמורה. נראה לי שכדי להגיע לגמירה [ידנית] צריך לשלם יותר מתשלום על זיון. וחוץ מזה אם אתה חרמן במיוחד, 2 מטר מהמועדון יש את הדירה בחננאל 2".
ידיד דיבר איתי פעם על "פנטזיית הזונה שאיננה זונה". הוא הסביר, "כל בחור רוצה להיות זה שיוציא מהחשפנית יותר מריקוד". הציטוטים מהפורום מעידים על כך שבחורים מחפשים נואשות את אותם מועדוני חשפנות בהם יוכלו לקבל מהחשפניות הרבה מעבר לריקוד ארוטי, ומי שהצליח, מתפאר בזה בגאווה.
לפנטזיית "הזונה שאיננה זונה" מצטרפים גם המיתוסים הרבים שמנסים למכור לנו צרכני המין ובעלי המועדונים. עדיין לא פגשתי את אותה סטודנטית לרפואה שעוסקת מרצונה החופשי בחשפנות על מנת לממן את הלימודים. לעומת זאת, בפרויקט "סלעית", הפועל להוצאת נשים ממעגל הזנות, מטופלות נשים רבות שעוסקות בזנות, והתחילו את דרכן בחשפנות.
המיתוס של ריקוד ארוטי-אומנותי הנמכר במועדונים הוא שקר מוחלט. ריקוד לשם אומנות, בין אם הוא כולל חשיפה של הגוף ובין אם לא, נמצא על במות כמו זו של סוזן דלל. שם, רקדניות רוקדות מבלי שגברים מריירים עליהן, קונים מהן "לאפ דאנסים" ועולים איתן לחדרים בשביל "אקסטרות". שם, לא ייצא גבר אחרי "שהוא זיין לה את הפה".

"אני רוצה מועדון חשפניות שאפשר להוציא מהבנות סקס/מציצה/גמירה בפה/על הפנים". צילום מסך: אתר sex אדיר
ההפרדה בין חשפנות לזנות היא ניסיון של החברה להסתיר את האמת על חשפניות. כמו נשים שנקלעו למעגל הזנות, גם נשים בחשפנות לרוב מגיעות ממצוקה כלכלית ולאחר פגיעות מיניות. בגלל שהתופעה כל כך רחבה ומסיבות רווקים עם חשפניות הן דבר שבשגרה, החברה חייבת לספר לעצמה שזה לא זנות. החתן וארוסתו לא רוצים לדעת שהם מזמינים את השוליים של החברה, אלה הסובלות מעוני או פגיעה מינית, לחגיגות האחרונות שלקראת החתונה.
אז מה בעצם ההבדל בין ה"לאפ דאנס" לקיום יחסי מין עם גבר תמורת תשלום? בעיקר המחיר. אחרי שגבר נוגע בך וממשש לך את הגוף זה כבר לא משנה אם כבר יחדור אלייך או לא. את כבר בשפל אז למה לא להרוויח יותר כסף? העובדה שניתן לשלם 20 שקלים בשביל לבזות אישה וליהנות מהשפלתה מזעזעת. הגבול בין "לאפ דאנס" ל"אקסטרות" הוא דק מאוד.
בקרוב הולך להיפתח מועדון הקולוסיאום שבכיכר אתרים כמועדון חשפנות. מנהלו, קובי מזרחי, הבעלים של ה"גוגו גירלס" באלנבי, מעוניין להפוך את מועדוני החשפנות לנורמה מקובלת. מזרחי מדבר על "מופע קברט ארוטי על במה מפוארת". לשאלה האם יהיה סקס הוא עונה: "אנחנו לא מוכרים מופעי הצצה, לא יהיה מין. אנחנו הולכים למכור שואו ארוטי".
בינתיים בפורום הועלה פוסט: "לגבי אלנבי יש את מועדון ה"גוגו" [שנמצא] צמוד לבן יהודה. לגבי חדר פרטי לוקחים שם יקר - 400 ש"ח וזה לרבע שעה בלבד!"
ביום חמישי ה-9.2.12 בשעה 21:00 נערוך הפגנה מחוץ למועדון הקולוסיאום ונמחה נגד ניצול וביזוי של נשים. הפסיקו לעצום עיניים והצטרפו למאבק. במועדוני חשפנות מוכרים נשים למילוי שירותי מין!

סה"כ תגובות: 34
פרסום תגובה חדשה
תגובות
ללא תוכן
אני בהלם יש זנות בארץ?
ללא תוכן
מכירת שרותי מין, כמו מכירת כל צורך אחר היא לגיטימית לחלוטין, כל עוד מתבצעת בצורה וולנטרית משני הצדדים.
Completely correct.
ללא תוכן
אבל אולי נתחיל בכך שהמשטרה תעצור רק סרסורים ולא זונות, שהמשטרה תגן על הזונות מפני תוקפים, ושיהיה סיוע לרוצים (גם בנים) לצאת ממעגל הזנות?
כנראה שלרחב לא היה סרסור.
לא רק זנות! גם שותים אלכוהול! ומעשנים גראס! ומשחקים פוקר! רק לי נראה שאת אותו פוסט בדיוק (בלי הגסויות כמובן) יכול היה לכתוב - להבדיל - הרעבע מסאטמער? ובנושא אחר, נכון שלדעתך אם מישהו שוכב עם אשה בטענת שוא שהם "יהיו בקשר" ואז לא מתקשר, יש להרשיעו באונס? קוקו קוקו, כדור הארץ לחוג למגדר, עבור. האם שומעות?
גברים באתר הזה מדברים על בנות כסחורה.
לא שיש רע בבחורות שעובדות בליווי אירוח.
הגברים הם אלו שמוציאים שם רע למקצוע כי המשוואה בשבילם פשוטה מאוד
בחורה שמשתמשת במיניותה היא בחורה מופקרת שאפשר לעשות לה מה שרוצים ולדבר עליה באיזה אופן שרוצים.
הגברים הם המפלה של האנושות
אז עכשיו הילד שלי לא יכול להכנס לאתר של הארץ כי יש לינק ישיר לפוסט סו קולד אקדמי עם תכנים מיינים.
כולל תמונות מגרות, ואתן עוד כותבים נגד זה ...
בושה
תמונה לא ראויה
למה בכתבה כזאת צריכה להופיע תמונה של בחורה מעורטלת. לא הצלחתם להתאפק?
תראי, אם באמת הנשים שעוסקות בסוג הזה של סחר במין מסכנות ומנוצלות, אז בבקשה, גשי אליהן, קחי אותן ביד ותראי להן את הדרך החוצה מהמסכנות הזו. אם הן לא יהיו חשפניות או זונות המצוקה שלהן תיפתר, הבעיות שלהן בחיים יגמרו? תפתרי את המצוקות שלהן וחיסלת את הבעיה. אל תטרקי עליהן את הדלת במוצא היחיד שהן רואות כרגע.
זנות הוא פעולה בה אשה מוכרת את גופה והגבר קונה את הסחורה.
כל זמן שהנשים לא יהיו סחורה לא יוכל אף גבר לרכוש את המוצר.
כך שזנות לא יכולה להתרחש, רק עם צד אחד משתתף בו.
ללא תוכן
לא נראה לי שהכותבת"טלי" לא ממש יודעת אל מה היא מדברת..מנסה לצייר לנו מקום חשוך וחבוי מעינים רבים שרק אנשים-"ארסים"מגעילים" הולכים אליו ..אך האמת היא שההפך הוא הנכון!!! בתור אדם שמבלה במקומות האלו על בסיס שבועי עם החברה מהעבודה כולנו עובדים כרואי חשבון ולראות את במקומות האלו את הסוחרים של כלל פיננסים או הראל השקעות או בנקאיים מאוד בכירים יכול להעיד שזה בטעם טוב .. ובואו נודה בעובדה שבת 25 שהולכת לעבוד במקומות האלו יודעת מה היא עושה "משכורת של מנכל בהייטק" אז מספיק!!
את לא מתביישת? זה התחקיר שאת עושה? פורום באינטרנט? כל אחד יכול לכתוב שם כל דבר. אז מה אם אנונימי כלשהו טען שקיבל טובות מיניות כלשהן? מה זה מוכיח?
פשוט מזעזע ומרתיח. השפלה של נשים
מודע זנות נשים לא? וגי'גולוס כן?
מצוקה כספית? ברור...הרי הבן של שרי אריסון לא היה הולך לעבוד כחשפן במסיבת רווקות...
אבל, כל עוד הדבר נעשה מרצון ולא בכפיה-מה זה עניינך?
כל הרשת מלאה ביח"צ לחשפנות, אז קודם כל - תודה על הפרסומת. ודבר שני - צאי מהסרט.
נתעלם לרגע מהעובדה שזה לא עניינך מה אני מממנת, זה יכול להיות תואר, ילד, טיולים בחו"ל או סתם מניקור לחשבון הבנק. לא עניינך. בחרתי בעבודה מרצוני האישי וכך גם 99% לפחות מהבנות שעובדות לצידי - רובן ככולן בחורות צעירות ומוכשרות שיכלו לעשות גם דברים אחרים אבל וואלק, אנחנו נורא מבסוטות בעבודה.
אם מישהי רוצה למכור שירותי מין זה עניין שלה, וברגע שהעניין מתגלה בועטים אותה מהמועדון בלי כרטיס חזרה.
בנימה זאת, שוב אני מודה לך על ההפגנה הנהדרת שגרמה לקהל גדול מהרגיל בערב חמישי ובזכותה סגרתי ערב על 3 אלף שקל. לא רע, אפילו בשבילי...
ללא תוכן
זה ממש לא סוד. כל מי שביקר בחמועדוניצ חשפנות יודע את זה. בכל מועדון יש חדרים פרטיים, וחלק (לא כל) מהחשפניות הולכות לשם עם לקוחות. זה עולה תוספת שיכולה לנוע בסביבות 250-400 ש"ח בממוצע, ובתלמורה מקבלים לרוב מציצה או אוננות. מין עם חדירה לא אמור להתקיים שם (גם אין מיטות, החדרים הפרטיים הם לא ממש חדרים אלא כוכים של מטר על מטר) אם כי פה ושם תמצא בחורה שתעשה את זה בתמורה ןלתוספת המתאימה, אבל זה לא שכיח. אז בקיצור, זה לא ממש בית זונות, אבל בהחלט אפשר לקנות שם מין חלקי בתשלום מחלק מהעובדות (יש חושפניות צנועות, שלא ילכו לחדרים הפרטיים).
הנשים הללו, גורלן ידוע מראש.
כל מי שקונה אישה בכסף, תורם למעגל מנצל שמגיע מתוך מצוקות גדולות מאוד של נשים!
הזדעזעתי קשות לקרוא את ההודעות בפורומים!!!
:(
תיקון קטן ברשותך: איננו קונים את האישה . את זה עושים כשעונדים לה טבעת על האצבע. אנו קונים שירות שהיא מעניקה בהסכמה ולזמן מוקצב. יחי ההבדל הקטן
שמענו על ה"גברים" האלה ש"רבע שעה זיין לה את הפה" סתם דפוק - סביר גמר אחרי 2 דקות...אם בכלל. לא חייבים להאמין לכל שטות של הגולשים...זה אף פעם לא כזה טוב ומדהים כמו שמסופר וגם סביר לא כזה רע..אגב שווה לראות את אמנון לוי עם הראיון על הררי - שתבינו האמת מאחורי הפנטזיות והקישקושים...
ללא תוכן
מכרתי את נשמתי לתאגיד ענק ,הבריאות שלי נהרסה ,החיים החברתיים שלי נהרסו ,הושפלתי ,קיבלתי תשלום נאה יחסית (בנטו זה יצא כלום המדינה לקחת 50 אחוז) במחשבה לאחרו אחרי שמערכת העיכול שלי הנרסה כמעט לגמרי מהעבודה המסריחה הזאת היה בהרבה עדיף לי להיות זונה של נשים מבוגרות (קוגריות) קפיטליזם חזירי הוא זנות לכל דבר אתם מתחסדים
גם במועדון חשפנות פוסיקט יש להם בכניסה חדר פרטי שכמעט כולן נותנות שירותים אקסטרא בתוספת 200 שקל זה לא חדש!!!
מה יעשו יסגרו את המועדון? גם מפורסמים מגיעים לשם לא ננקוט בשמות .
שהיא בעלת פלוסים הבאים: רדודוה כונפה קרובה לבהמה (ושיסלחו לי הבהמות ) וכמובן מתלונת סדרתית במשטרה בעלילות שווא. סליחה אבל ישראליות אותי זה מגעיל
יש בנות שעוסקות בזה ואוהבות את מה שהן עושות באמת. לא כולן מסכנות, מוכות שמגיעות מבית מפורק וחיים שחורים.
ואני מדברת בשם עצמי ובשם עוד מספר בנות שמגיעות מבית טוב, ילדות טובות שאוהבות מכל הלב את המקצוע.
תתגברו על זה כברכ. תטפלו במקומות שבאמת זקוקים לעזרה כמו מכונים ובנות תחת סרסורים ולא בסקס אדיר.
נשים מתייחסות לגברים ככרטיס אשראי
מה יש לך לומר על זה ?
את טועה. כי הכסף מזומן. אגב לי זה נשמע כאילו את/ה מקנא/ה ואם זה העניין - תתחיל/י לחשוב על שינוי מקצוע.
אני ליה מהפורום אגב. ואני נהנית מכל רגע.
ללא תוכן
אגב יפי נפש שכמותכם, למה שלא תציצו שם:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4181442,00.html