אינדקס כתבות של אורי שביט
הייתן מבשלות כלב לארוחת הערב?
"דמיינו שאתם מוזמנים לסעודה חגיגית. השולחן ערוך לתפארת ומן המטבח עולים ריחות תבשילים מפתים. כאשר המארחת יוצאת מן המטבח עם קדירה מהבילה בידיה, ניחוחות הירקות, הבשר והתבלינים ממלאים את החדר. אתם נוטלים לעצמכם מנה נדיבה, ולאחר כמה נגיסות דשנות של בשר ערב לחך אתם מבקשים את המתכון. "בשמחה", עונה המארחת. "לוקחים שניים וחצי קילו של גולדן רטריבר, משרים במרינדה"
מתכונים טבעוניים: תבשיל פריקי וכרוב סגול לשבועות
מי אמר שבחג שבועות אנחנו צריכים לאכול רק גבינות? ומה יעשו הטבעונים שביננו? הבלוגרית אורי שביט מציעה מתכון נהדר לתבשיל פריקי וכרוב סגול - הישר מהמקורות