מרכיבים: 

4 יח' חזה בגריל מן הצומח

1 יח' בצל סגול פרוס

¼ כפית צ'ילי גרוס

1 שן שום קצוצה

½ צ'ילי חריף פרוס דק

½ קלח תירס פרוס לפרוסות של 1ס"מ

1 כף שמן זית

חופן עגבניות שרי חתוכות לחצאים

פטרוזיליה קצוצה

כוסברה קצוצה

רוטב צ'ילי חריף

מלח

פלפל

 

אופן ההכנה:

צורבים במחבת פסים חזה מן הצומח עד להשחמה, מורידים מהאש וחותכים לרצועות.

 

באותה מחבת צורבים את פרוסות התירס עד להזהבה ומורידים מהאש

 

לאחר מכן מוסיפים למחבת שמן זית, ומטגנים את הבצל עד לריכוך, מוסיפים השום, צ'ילי גרוס, חופן עגבניות שרי, פטרוזיליה, כוסברה, לאחר ערבוב מהיר להוסיף רוטב צ'ילי חריף פלפל ומלח (לפי הטעם), מערבבים כ-2 דקות ואז מחזירים את רצועות לערבוב מהיר של עוד דקה ומגישים חם לצד רצועות התירס.

 

לצפייה במתכון: