המרכיבים:

2 כוסות קינואה טריו אורגנית

חצי שקית פולי סויה ירוקים (אדממה) קלופים קפואים

3 כפות שמן זית כתית מעולה לטיגון הירקות

בצל גדול קצוץ

גזר קצוץ לקוביות קטנות

קישוא חתוך לקוביות קטנות

חוויאג', לפי הטעם

פלפל גרוס, לפי הטעם

מלח גס, לפי הטעם

קארי טחון, לפי הטעם

כמון טחון, לפי הטעם

צ'ילי חריף יבש, אופציונלי

 

אופן ההכנה:

מבשלים את הקינואה במים עד שהיא מוכנה (כ20 דקות עד חצי שעה)

מבשלים את פולי הסויה בהרבה מים, כשהמים מגיעים לרתיחה מבשלים עוד 5 דקות ומסננים מהמים.

במחבת רחבה מטגנים את הירקות עד ריכוך (כרבע שעה)

מוסיפים את התבלינים ומערבבים עם הירקות שבמחבת

מוסיפים למחבת עם הירקות את הקינואה המבושלת ואת פולי הסויה המבושלים ומערבבים הכל יחד למיזוג טעמים כ5 דקות על אש נמוכה.

מגישים ואוכלים חם. (טעים גם קר!)

בתיאבון.

 

 

לעמוד הבישולים של מיכל