המצרכים:

נתח פילה בקר (250 ג}

2 יחידות תפו"א קלוף

שורש פטרוזיליה 1 ראש

שורש סלרי 1 ראש

2 כפות שמן זית

קורט אגוז מוסקט טחון

מלח

פלפל גרוס

 

מתכון לפילה בקר לצד קרם ירקות שורשים

 

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת פסים עם מעט שמן זית וצורבים את נתח הפילה מכל צדדיו ומתבלים במעט פלפל שחור גרוס. {עדיף לא לתבל במלח כי הפילה המוכשר די מלוח}.

2.  להכנת הקרם שורשים, מבשלים את תפו"א, ראש סלרי, שורש פטרוזיליה, עד לריכוך. מורידים את רוב כמות המים ומשאירים מעט , טוחנים לקבלת מרקם חלק ועדין, מתבלים במעט שמן זית, מלח, אגוז מוסקט טחון.

3. משלימים בתנור מידת עשייה רצויה לנתח הפילה {מומלץ מדיום ולאוהבי הדם ריר}.

4. על גבי צלחת מניחים מקרם השורשים לצד נתח פילה הבקר , מקשטים באספרגוס.

העתיקו קישור שתפו בפייסבוק שתפו במייל שתפו ב-Whatsapp