המרכיבים היבשים:

כוס קמח כוסמין רגיל (או לבן)
כוס קמח מלא,
שקית אבקת אפייה,
רבע כפית מלח.

 

המרכיבים הרטובים:

רבע כוס חלב צמחי 

חצי כוס סוכר חום דמררה
2 שקיות סוכר וניל,
חצי כוס שמן צמחי בכבישה קרה

חצי חבילת שוקולד מריר 70% פרווה (כ50גרם) קצוץ עם סכין.

 

עוגיות נמר (שוקולד צ'יפס) טבעוניות

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-170מעלות.

מערבבים את קערת היבשים,
מערבבים את קערת הרטובים עד לאיחוד (עד שהסוכר נמס)

מאחדים את הקערות ומוסיפים את השוקולד הקצוץ.

יוצרים עוגיות פחוסות ומניחים ברווחים על נייר אפייה.

אופים 10 דקות, מכבים את התנור ומשאירים בפנים לעוד 5 דקות.

מוציאים את התבנית ומחכים להתקררות מלאה.

 

לעמוד הבישולים של מיכל 

העתיקו קישור שתפו בפייסבוק שתפו במייל שתפו ב-Whatsapp

חם מרחבי הרשת