מרכיבים:
בטטה
סוכר חום
קינמון
כמון
 
 
2 עגבניות
1 קולורבי
1 גזר
1 מלפפון
קוטג' 100% רכיבים טבעיים
מלח גס
מיץ לימון
 
 
הוראות הכנה:
את הבטטה חוצים לאורכה, מתבלים עם האצבעות בקינמון, כמון, מלח גס וכפית סוכר חום על כל חצי מהבטטה. על תבנית אפייה עם מלח גס מניחים את חצאי הבטטות המתובלות כשהחלקים החתוכים כלפי מעלה וצולים בתנור על 180 מעלות עד לריכוך (15-20 דקות)
 
 
 
את כל שאר הירקות חותכים לרצועות דקות ומתבלים עם מלח גס ומיץ לימון
 
 
אופן ההגשה:
מניחים את חצאי הבטטות על הירקות, על חצאי הבטטות יוצקים כף גדושה של קוטג' ומגישים
 
 
טיפים:
  • ניתן לסנן את הקוטג' לפני ההגשה במסננת כדי לנקות אותו מהנוזלים

 

 

  • תבלון מבצעים אך ורק עם אצבעות הידיים כדי להגיע לתוצאה מושלמת

 

 

 

  • טוויסט למבוגרים: ניתן להוסיף צ'ילי חריף יבש על חצאי הבטטות לפני הצלייה כדי לקבל קונטרסט של חריפות בפה

 

 

______________________________________________________________________________________
 
צילום: אורן כהן
בניית המתכון + הדרכה: עמית ברשפ, הסטודיו לבישול
העתיקו קישור שתפו בפייסבוק שתפו במייל שתפו ב-Whatsapp