מרכיבים:
1 בגט
1 שומר 
1 בצל סגול
3 פלפלים ב-3 צבעים
1 שום
 
 
אפונה טרייה
1 בטטה
1 מלפפון
1 עגבניה
2 קופסאות קוטג' 100% רכיבים טבעיים
מלח גס
שמן זית
 
 
הוראות הכנה:
קליית הירקות: מניחים על תבנית אפיה שומר, בצל סגול, 3 פלפלים, שום ובטטה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד לריכוך מלא (כחצי שעה)
 
 
 
את העגבניה ומלפפון חותכים לרצועות דקות. יוצקים ב-5 קערות שונות 3 כפות קוטג' (100 גרם לקערה). בכל קערה מוסיפים ירק אחר (לא משנה אם קלוי או חי), מתבלים במלח גס ומערבבים היטב
 
 
הכנת הברוסקטות: את הבאגט יש לחתוך לפרוסות דקות, לזלף חצי כפית שמן זית לפרוסה וקולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה (10 דקות)
 
 
אופן ההגשה:
בצלחת גדולה פורסים את הברוסקטות, מעליהן מזלפים את תערובות הקוטג' השונות שהכנו
 
 
טיפים:
  • ניתן לעטר את הברוסקטות עם עשבי תיבול להגשה בזמן אירוח

 

 

  • לשום לוקח 10 דקות לקלייה, לפלפלים, שומר ובצל יקח 20 דקות ולבטטה חצי שעה

 

 

______________________________________________________________________________________
 
צילום: אורן כהן
בניית המתכון + הדרכה: עמית ברשפ, הסטודיו לבישול
העתיקו קישור שתפו בפייסבוק שתפו במייל שתפו ב-Whatsapp