לכמות של 20 קאפקייקס

לקאפקייקס:
200 גרם חמאה רכה
1 כוסות סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל איכותית
2 כוסות קמח תופח
½ כוס שוקולית
1/4 כפית מלח
200 גרם שמנת חמוצה

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית ותפוחה ( כ-5 דקות )
מוסיפים ביצים בהדרגה.
מוסיפים את הקמח, השוקולית והמלח לסירוגין עם שמנת החמוצה.
מרפדים תבנית שקעים במנז'טים וממלאים כל מנז'ט קצת יותר מחצי הגובה.
אופים כ-20 דקות, עד שהעוגות זהובות, ומצננים לחלוטין.

לפרוסטינג חמאה שוקולד אמריקאי
100 גרם חמאה מעט רכה
4 כוסות אבקת סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל איכותית
100 גרם שוקולד מריר מומס
1 כף קקאו
1 כף חלב

מעמדים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, אבקת סוכר, מלח ווניל לתערובת קרמית ותפוחה ( כ-7 דקות ), מוסיפים את השוקולד המומס ומערבבים, מוסיפים את החלב ומערבבים עוד 2 דקות.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומקשטים את הקאפקייקס ( או מורחים עם כף )

לעמוד הפייסבוק של דניאל בודוני

לאתר בודוניס