החומרים:
1/4כוס שמן קוקוס בכבישה קרה במצב צבירה נוזלי

1/2כוס קקאו (עדיף נא)

1/4כוס סטיביה

מעבירים עם כפית את התערובת לתבניות פרלינים/ קרח מסיליקון

מכניסים למקפיא להתקשות

בינתיים מכינים את המילוי:

חמאת שקדים וקוקוס טחון+ סטיביה
כשהשוקולד במצב מוצק מוציאים וממלאים בתערובת חמאת שקדים והקוקוס ומחזירים למקפיא לעוד רבע שעה

אחר כך מוציאים שוב וממלאים שוב ?בשוקולד? המומס ומחזירים למקפיא

כשזה יציב אפשר לזלול בתיאבון

 

** לצפייה בעוד מתכונים וטיפים, הזמנת קינוחים או השתתפות בסדנאות - אתם מוזמנים לבקר בעמוד שלי