פרלינים משוקולד טבעי
מסתבר שאפשר להכין פרלינים ביתיים בבית. לא תאמינו, אבל זו אפילו גרסה יותר בריאה מזו הקנויה
החומרים:
1/4כוס שמן קוקוס בכבישה קרה במצב צבירה נוזלי
1/2כוס קקאו (עדיף נא)
1/4כוס סטיביה
מעבירים עם כפית את התערובת לתבניות פרלינים/ קרח מסיליקון
מכניסים למקפיא להתקשות
בינתיים מכינים את המילוי:
חמאת שקדים וקוקוס טחון+ סטיביה
כשהשוקולד במצב מוצק מוציאים וממלאים בתערובת חמאת שקדים והקוקוס ומחזירים למקפיא לעוד רבע שעה
אחר כך מוציאים שוב וממלאים שוב ?בשוקולד? המומס ומחזירים למקפיא
כשזה יציב אפשר לזלול בתיאבון
** לצפייה בעוד מתכונים וטיפים, הזמנת קינוחים או השתתפות בסדנאות - אתם מוזמנים לבקר בעמוד שלי