תשאלו את עצמכם, עם יד על הלב:
- האם אתם יודעים כמה סוכר יש במזון הרגיל שאתם אוכלים? בפסטה או אורז למשל. האם ידעתם שבכוס שוקו יש הרבה פחות סוכר מאשר בפרוסת לחם עם ממרח?
- האם הילדים שלכם אוכלים מספיק חלבון – בגן, או בצהרון. ואיך אפשר לתת להם בוסט של חלבון בפחות מחצי דקה?
- וסידן – לא פחות חשוב. מכירים ירקות שיש בהם סידן? קבלו את הקולרבי, הגזר והעגבניה.
(ותמיד אפשר לשתות כוס שוקו מופחת סוכר שיש בו שליש מכמות הסידן היומית המומלצת לילד)