בוריק ורוטב צ'ילי חריף

מרכיבים:

3 יח תפ"א קלוף

1/2 צרור כוסברה

1 כפית קארי

מלח פלפל

4 יח' עלי סיגר

4 ביצים

רוטב צ'ילי חריף מקסצ'אפ

 

צילום: אורן כהן

 

 

הוראות הכנה:

מבשלים את תפו"א עד לריכוך, מסננים ומועכים לפירה. מוסיפים מלח, פלפל, קארי וכוסברה קצוצה.

צילום: אורן כהן

 

מחממים שמן לטיגון עמוק. בכל עלה של סיגר שמים כף גדושה של הפירה ויוצרים שקע בשביל הביצה, מניחים את הביצה, מורחים את קצוות הבצק במים ומקפלים לצורת חצי עיגול. מטגנים אחד, אחד.

צילום: אורן כהן

מגישים עם רוטב צ'ילי חריף, בתיאבון!

צילום: אורן כהן

ארוחת שישיבוריקביצהחגי תשריצ'ילי חריף