מרכיבים:
1 יח' ברווז שלם
1/2 כוס רוטב שזיפים מקסצ'אפ
8 יח' שזיפים טריים חתוכים לרבעים
6-8 יח' בצל ירוק- החלק הלבן
אופן הכנה:
מתבלים את הברווז במלח ופלפל וצולים כ- 30 דק' בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
מוציאים את הברווז מהתנור ומושחים אותו ברוטב השזיפים מחזירים לתנור ל -5 דק' וחוזרים על הפעולה פעמיים שלוש.
לבסוף מוסיפים את השזיפים החתוכים ואופים יחד כ- 10 דק', מוסיפים את הבצל הירוק וצולים כמה דקות נוספות.
בתיאבון!