מתכון לקאפקייקס וניל קלאסי

ל- 20 קאפקייקס

לקאפקייקס:
200 גרם חמאה רכה
½ 1 כוסות סוכר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל איכותית
½ 2 כוסות קמח תופח
1/4 כפית מלח
200 גרם שמנת חמוצה

 

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-160 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית ותפוחה ( כ-5 דקות )
מוסיפים ביצים בהדרגה.
מוסיפים את הקמח והמלח לסירוגין עם שמנת החמוצה.
מרפדים תבנית שקעים במנז'טים וממלאים כל מנז'ט קצת יותר מחצי הגובה.
אופים כ-20 דקות, עד שהעוגות זהובות, ומצננים לחלוטין.

לפרוסטינג חמאה וניל אמריקאי
100 גרם חמאה מעט רכה
4 כוסות אבקת סוכר
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כף חלב

מעמדים במיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הגלם מלבד החלב, לתערובת קרמית ותפוחה ( כ-7 דקות ), מוסיפים את החלב ומערבבים עוד 2 דקות.
מעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן ומקשטים את הקאפקייקס ( או מורחים עם כף )

לעמוד הפייסבוק של דניאל בודוני

לאתר בודוניס 

קאפקייקס ונילקינוחים