מתכון ל-5 מנות
בתוך סיר מניחים את כל המרכיבים אחד על השני:
50 מ"ל שמן קנולה
10 שיני שום שלמים
200 מ"ל ציר דגים
3 פלפל חריף חתוך לפרוסות
5 גזר מקולף חתוך לפרוסות
5 עגבניות תחוכות לפרוסות
חצי לימון מקולף חתוך לפרוסות
5 גמבות אדומות חתוכות לשמיניות
בקערה נפרדת שמים:
2 כפות כמון
1 כפית מלח
2 כוסות מים רותחים
1 כוס רסק עגבניות
מערבבים הכל ביחד
שופכים את הרוטב על המצרכים שבתוך הסיר
לוקחים חבילת כוסברה קצווצה ומפזרים מעל
מבשלים על אש קטנה למשך שעתיים
לוקחים 5 מנות פילה בורי
מוסיפים לסיר ומבשלים 25 דקות נוספות