טובים השניים: 5 שילובים שתמיד מנצחים

ריבת בצל וקממבר: אם חשקה נפשכם בסנדוויץ' גורמה, נסו לחבר בין גבינה משובחת כמו קממבר, לבין מעט ריבת בצל (אפשר קנויה ואפשר גם להכין בבית – הרשת מלאה במתכונים). נכון, סביר להניח שילדים פחות יתלהבו מהרעיון, אבל אניני הטעם שבינכם בטוח יראו בשילוב הזה לא פחות ממעדן.

פטריות ודבש: בפעם הבאה שאתם מקפיצים פטריות במחבת, עשו לעצמכם טובה ותוסיפו להן כמה "נגיעות" של דבש. מתיקות הדבש ביחד עם המליחות של הפטריות יעניקו למנה טוויסט מעניין.

גבינת עיזים ואגסים: הטעם הדומיננטי של גבינת העיזים הולך מצוין עם פרי מתוק ועדין כמו אגס.

אפשר לשלב בין השניים בסלט, או פשוט לצלות את האגסים על מחבת פסים ולהניח לצדם את הגבינה.

בטטה ועדשים: לא ברור מה הופך את השילוב הפשוט הזה לכל כך מוצלח, אבל חובבי סלטים רציניים, יעידו על כך שמדובר בשידוך משמיים. כל מה שצריך זה בטטה אפויה חצויה לקוביות, עדשים מבושלות ומעט שמן זית ובלסמי. אפשר לעטר את כל העסק באגוזים שיוסיפו את הקראנץ' המתבקש. בינינו, מה צריך יותר מזה?

Soom טורטית

השילוב המושלם בין טחינה לבין הממתק האהוב מגיע בדמות מוצר חדשני ומסקרן המבוסס על טחינה בשם "soom" והפעם מהדורה מיוחדת בטעם טורטית. אחרי שתתאהבו בטורטית, נסו גם את הטעמים האחרים: סום שוקולד, סום נוגט ווניל. זה בחלט קסום

מעדן ללא חלבמתכונים ללא חלבסוםשילובים מעניינים באוכל