עוגיות גרנולה: ללא סוכר וללא גלוטן

העוגיות הנהדרות האלה, הן ללא סוכר, ללא גלוטן ועם תחליפים בריאים כמו שמן קוקוס ובננה מעוכה (להחלפת הביצים במתכון)
ניתן לגוון ולהמיר את האגוזים לאגוזים אחרים, להוסיף חמוציות או צימוקים, שוקולד צ'יפס או לצפות בשוקולד מומס לאחר האפייה, לאיזון הבריאות.

המרכיבים:
½ כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים
½ כוס אגוזי פקאן קלויים קצוצים
¼ כוס פיסטוקים קלויים קצוצים
1 כוס שיבולת שועל
½ כפית אבקת אפייה
½ כפית קינמון
½ כפית מלח
2 בננות מעוכות
¼ כוס שמן קוקוס

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל170 מעלות.
מעבדים יחד במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים ויוצרים כדורים.
2. מניחים בתבנית אפייה, מרופדת בנייר אפייה, את הכדורים במרחק של כ-5 ס"מ זה מזה.
3. אופים כ-10 דקות להזהבה

לעמוד הפייסבוק של בודוניס