מלכה בדקה: טארט אננס וקרם שקדים

מתכון ל-12 טארטים אישיים

תבנית אישית מרובעת 8X8 ס"מ או תבנית מאפינס בקוטר 8 ס"מ

מצרכים:

1 יחידה (450 גרם) בצק פריך למאפים מתוקים "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה

1 שקית (300 גרם) אננס חתוך מוקפא "סנפרוסט"

 

רכיבים לקרם שקדים:

150 גרם חמאה "תנובה", רכה
1/2 כוס (120 גרם) סוכר חום
2.5 כפות (25 גרם) קורנפלור

2 כוסות (140 גרם) אבקת שקדים
2 ביצים גודל L

1 ביצה, טרופה

100 גרם שקדים לבנים, פרוסים

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים חמאה וסוכר חום במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת קרם אוורירי ובהיר. להוסיף קורנפלור ואבקת שקדים ולערבב.
  2. מוסיפים את הביצים בהדרגה ולערבב עד לקבלת קרם אחיד וחלק. להניח את הקרם בקערה ולשמור בקירור.
  3. מניחים ריבועי בצק בתבנית וממלאים בשכבה אחידה של קרם שקדים, בגובה חצי התבנית. מניחים חתיכות אננס ופירות יער מעל קרם השקדים ומקפלים את שולי הבצק פנימה.
  4. מברישים בביצה ומפזרים שקדים פרוסים.
  5. אופים בתנור שחומם ל-180° מעלות במשך כ-30 דקות עד להזהבת הבצק והתייצבות הקרם.
מאפיםמעדנותקינוחים