סלט עגבניות צלויות וטריות

4 עגבניות טריות חתוכות לרבעים בלי המיץ

1 סלסלת עגבניות שרי תמר שלמות+ 1 כוס עגבניות שרי (לעגבניות הטריות)

2 שיני שום

חופן זיתים שחורים מגולענים ,זר יפה של בזילקום

זר של בזיליקום

מלח ים,פלפל שחור,שמן זית

פלפל ירוק חריף

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל190 מעלות. מסדרים את העגבניות על נייר אפייה ואופים 20 דקות עד השחמה וריכוך.
  2. מסדרים בקערה את העגבניות הצליות, מוסיפים את הכוס עגבניות שרי טריות חצויות  לשניים
  3. מזליפים שמן זית,מלח ים,פלפל שחור, שום טרי
  4. מוסיפים זיתים שחורים ובזיליקום . מגישים

 

צילום: גל בן זאב

 

להרשמה לסדנאות האוכל של מירי

תגובות (0)
הוסף תגובה