המתכונים של 2015: און לייף מסכמת שנה

המתכון המנצח של אייל שני- כרובית אפויה בתנור שהביאה לנו השפית לאוכל בריא, מירי הבר, הוא אחד המתכונים הכי מצליחים שלנו השנה. 8 דקות במים רותחים וכארבעים דקות בתנור- זה כל מה שנדרש מכם. מציעות לכן לאמץ את המתכון, אח"כ רק תודו לנו

 

 

לכל אחד יש המתכון שלו לחמין, אבל הבלוגר, דרור כהנוביץ' הצליח להוציא אתכם מהכלים עם המתכון שלו. ומאחר וצפויות בחורף הנוכחי עוד לא מעט שבתות חורפיות וחוץ מלקנות את המצרכים, להניח אותם בסיר ואז בתנור למשך שעות, לא נדרש מכם הרבה, מציעים לכם לשמור את הלינק.

 

 

עוד קלאסיקה לשבת היא שקשוקה, אנחנו הלכנו על שקשוקה ירוקה של מאי הירש, כי תכלס ירוק זה לגמרי האדום החדש. הרים של עלים ירוקים, מוקפצים בניחוח של יין לבן ושמנת מתוקה ולבסוף חוברים לביצים ולגבינה מלוחה מעל. כל כך נימוח שהצלחת בסוף נשארת נקייה.

 

 

עוד מתכון שאהבתם הוא מרק ברוקולי קטיפתי של הבלוגרית אורלי כהן שמכינים ב-3 דקות הכנה. אל תשמרו אותו רק לעצמכם, פרגנו לחברים את המתכון הזה

 

 

ואי אפשר לדבר על מרקים, בלי מתכון קלאסי למרק עוף של איילת הלפרן.

 

 

מכל המתכונים, יש מתכון לקינוח שפשוט נוטף ממתיקות שאהבתם במיוחד ומתאים לילדים ולמבוגרים חובבי השוקולד– אצבעות נוטלה מתפצפצות בפה.

 

תגובות (0)
הוסף תגובה