מתכון לפפרדלה קרצופו

החומרים לשלוש מנות

500 גרם פסטה פפרדלה מבושלת לפי הוראות היצרן

100 גרם גבינת פקורינו 

צנצנת תחתיות ארטישוק רומאי חתוך לרבעים

שני גבעולי כרישה חתוכים באלכסון

 15זיתי קלמטה מגולענים

3שיני שום פרוסים דק

פטרוזיליה, כוסברה, נענע – בחופן מכל אחד קצוץ גס 

גרידה ומיץ מלימון אחד 

שמן זית כתית 

 

צילום: אנתולי מיכאלו

 

אופן ההכנה

מחממים מחבת גדולה מוסיפים שמן זית ומאדים את הכרישה עד שהיא מתרככת מוסיפים את השום ומאדים מוסיפים את הקלמטה ואת הארטישוק מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב' מוסיפים את גרידת הלימון ואת המיץ אחכ את עשבי התיבול ולבסוף את גבינת הפקורינו מגלפים עם קולפן לתוך הפסטה. 

מסירים מהאש ומגישים.

 

** המתכון במסגרת פסטיבל Eatliano בו לוקחות חלק 20 מסעדות ברחבי הארץ ומגישות אוכל איטלקי במחיר של 99 ש"ח.

לאתר הפסטיבל

תגובות (0)
הוסף תגובה