טראפלס שוקולד מריר: הקינוח הקלאסי לחובבי השוקולד

ניתן להמיר את השוקולד המריר לשוקולד חלב לגרסה ידידותית יותר לילדים ( במקרה כזה, כמות השמנת המתוקה תופחת ל- 150 גרם )

 

החומרים
מיכל שמנת מתוקה של 250 מ"ל
400 גרם שוקולד מריר קצוץ
25 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
קמצוץ מלח
1 כוס אבקת קקאו

אופן ההכנה:
מניחים את השוקולד בקערה.
מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה ויוצקים מעל השוקולד, ממתינים 2 דקות ומערבבים.
מוסיפים את המלח וחמאה ומערבבים עד שהתערובת  אחידה ומבריקה.
מקררים כשעתיים במקרר, מערבבים מידי פעם.
בעזרת כפית, מגלגלים את גנאש השוקולד הקר, לכדורים. מכדררים ומצפים היטב בקקאו.
שומרים במקרר או במקפיא. מוציאים לטמפרטורת החדר לפני הגשה. 

 

לעמוד הפייסבוק של בודוניס

תגובות (0)
הוסף תגובה