חטיפי שיבולת שועל

מה צריך?

1/2 1 כוסות גדושות תמרי מג'עול

1/2 1 כוסות שיבולת שועל (אני השתמשתי בפתיתי שיבולת שועל דקה של רפאל'ס, הם קטנטנים אז זה מתאים בול)  

1 כוס שקדים שבורים גס (טריים או קלויים ללא מלח)

1/4 כוס סילאן

1/4 כוס חמאת בוטנים

*כל מרכיב ניתן להמרההתחליפים האופציונליים מפורטים בגוף הפוסט מתחת לתמונת המרכיבים.

 

 

מה עושים?

להניח בקערה עמוקה שברי שקדים ושיבולת שועל, להניח בצד

במעבד מזון לעבד את התמרים בפולסים עד שמתקבלת תערובת בין פירה למשחה, להוסיף לקערה עם השקדים.

 

 

במחבת נונסטיק קטנה לערבב ללא הפסקה בין 2-3 דקות על אש קטנה את חמאת הבוטנים והסילאן.

את תערובת חמאת הבוטנים לשפוך לקערה עם שאר המרכיבים ולערבב טוב טוב עד לקבלת גוש אחיד ודביק .

 

 

להעביר את התערובת לתבנית אפיה מלבנית בגודל 24-26 מרופדת בנייר אפייה וליישר

בעזרת חפץ מלבני יציב להדק את התערובת טוב טוב (טוב!) לתבנית.

את התבנית לעטוף בנייר אפייה ולהכניס למקרר ל 20 דקות לפחות, להוציא מהמקרר ובעדינות להעביר את נייר האפייה למשטח עבודה יציב.

בעזרת סכין לחתוך בעדינות חטיפים מלבניים.

לאכול מיד ומה שנשאר לשמור בכלי אטום במקרר.

 

 

לבלוג TivonEat

תגובות (0)
הוסף תגובה