מנגל טבעוני: 2 מתכונים שווים ליום העצמאות

קבב סויה על מקל קינמון

המרכיבים:

1 כוס פתיתי סויה

1 כוס מים רותחים

1/2 קילו דלעת

כפית פפריקה

כפית כמון

2 כפיות מלח

1 כפית סוכר

קמצוץ צ'ילי

4 שיני שום

2 כפות שמן זית

10 מקלות קינמון שלמים

 

אופן ההכנה:

מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים שיני שום קצוצות ומצרפים את הדלעת מגוררת בפומפייה. מוסיפים את התבלינים ומבשלים על אש נמוכה עד שהדלעת מתרככת במשך 10 דקות. מוסיפים את שבבי הסויה וכוס מים, מערבבים ומורידים מהאש. מקררים את התערובת ויוצרים קבבים על מקלות הקינמון.

שמים על האש לכ-5 דקות מכל צד.

 

 

קינוח טבעוני – בננה אגוזים

המרכיבים:

4 בננות עם קליפתן

2 כפות ממרח אגוזים: לערבב 5 כפות סירופ מייפל טהור אורגני עם 3 כפות אגוזי מלך טחונים וכפית קקאו.

 

אופן ההכנה:

לחרוץ את הבננות לאורך ולמלא בממרח אגוזים.

להניח על הגריל ל-5 דקות לכל צד, לקלוף את הבננה ולאכול חם.

 

 

מרב ברזילי תעביר סדנת בישול במנגל הטבעוני של עמותת ויגן פרנדלי, שייערך ביום העצמאות, 12.5, בקריית הספורט ברעננה.

תגובות (0)
הוסף תגובה