מנגל צמחוני: חזה בגריל מן הצומח עם סלט נבטים אסייתי

רוצים לבחור את המנה הצמחונית הכי שווה? היכנסו ושחקו!

 

 

 

 

מרכיבים:

חצי חבילה אטריות שעועית

חזה בגריל מן הצומח של טבעול 90 קלוריות

חבילה נבטים גדולים

צרור עלי בייבי

1 בצל לבן קטן

1 צ'ילי אדום

חצי צרור כוסברה

חצי צרור נענע

חצי צרור בזיליקום

3 שיני שום

3 מלפפונים

4 כפיות שומשום

 

לרוטב:

1 כפית שמן שומשום

3 כפות רוטב דגים

1 שן שום כתושה

1 כף סוכר דקלים

חצי צ'ילי אדום

מיץ מלימון אחד

גרידה מלימון אחד

מלח פלפל לפי הטעם

 

 

הכנה:

צורבים את חזה העוף על המנגל או על מחבת פסים וקוצצים

חולטים את אטריות השעועית במים חמים למשך 5 דקות , מסננים וגוזרים את החוט במספריים

קוצצים את האורוגולה והרוקט לרצועות ומוסיפים לאטריות

קוצצים את הבצל הלבן לרצועות דקות

קולים את השומשום בתנור על 180 מעלות למשך 7 דקות

חותכים את המלפפונים לפרוסות אלכסוניות ומוסיפים לאטריות

קוצצים את עשבי התיבול צ'ילי ושום ומוסיפים לאטריות

 

מכינים את הרוטב בקערה נפרדת. מערבבים את כל המרכיבים במזלג עד להמסת הסוכר דקלים.

מוסיפים את הרוטב לקערה עם האטריות

מוסיפים את חבילת הנבטים והעוף הקצוץ ומערבבים בעדינות (מומלץ עם הידיים) ומגישים על בצלחת עמוקה.

 

לקישוט ניתן לפזר שומשום קלוי מעל

 

בתאבון.

 

 

לעוד מתכונים צמחוניים – הקליקו כאן

תגובות (0)
הוסף תגובה