מנגל צמחוני: שיפודי קבב מן הצומח עם ירקות צלויים

רוצים לבחור את המנה הצמחונית הכי שווה? לחצו ושחקו!

 

 

מרכיבים:

קבב מתובל מן הצומח של טבעול 99 קלוריות

1 בטטה

6 תפוחי אדמה לבנים

חצי כרובית

2 זוקיני

1 חציל

1 גמבה אדומה
1גמבה צהובה

1בצל סגול

20 עגבניות שרי צבעוניות

2 גזרים

5 כפות שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

זר טימין

חצי צרור אורגנו טרי

 

לסחוג:

חצי צרור כוסברה

חצי צרור פטרוזיליה

1 צ'ילי ירוק

2 שיני שום

4 כפות שמן

חצי כפית מלח

 


 

הכנה:

חותכים את הגמבות, הזוקיני והבצל סגול לקוביות גדולות

קולפים וחותכים את הבטטה ואת התפוחי אדמה לקוביות תואמות ומרככים במים חמים

לאחר מכן להכניס לתנור ל20 דקות (ללא תיבול מלבד שמן זית) עד להזהבה.

מפרקים את הכרובית לפרחים בינוניים

קולפים וחותכים את הגזר לעיגולים גסים

חולטים במים חמים גזר וכרובית (כל אחד בנפרד) עד ריכוך

קוצצים אורגנו טרי וטימין ומערבבים בקערה קטנה עם שמן ומלח

מערבבים קלות, ומברישים את כל הירקות שחלטנו

 

חותכים קבב טבעול לקוביות בגודל הירקות (ובעובי שיתאים לשיפוד)

משפדים את הירקות על שיפוד כאשר בין כל ירק יש קובייה של קבב טבעול

צורבים על הפלנצ'ה או במנגל עד לקבלת צבע זהוב.

 

לסחוג:

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט ומגישים ליד המנה

 

 

בתאבון.

 


לעוד מתכונים צמחוניים – הקליקו כאן

תגובות (0)
הוסף תגובה