מנגל צמחוני: חזה בגריל מן הצומח עם סלט כרוב, שקדים, אטריות שעועית ונקטרינה

רוצים לבחור את המנה הצמחונית הכי שווה? לחצו ושחקו!

 

 

 

מרכיבים:
חזה בגריל מן הצומח של טבעול 90 קלוריות

חצי כרוב לבן

1 צ'ילי אדום

חצי חבילה אטריות שעועית

חצי כוס שקדים שלמים

3 שיני שום

חצי צרור כוסברה

1 בצל לבן קטן

חצי צרור נענע

2 נקטרינות בינוניות

 

לויניגרט:

1 כפות סילאן

1 כף ממרח תמרינדי

2 כפות חומץ בן יין לבן

מיץ מלימון אחד

גרידה מלימון אחד

1 כפית חרדל גרגירים

1 שן שום כתוש

מלח ופלפל לפי הטעם

4 כפות שמן זית

 


 

הכנה:

פורסים את הכרוב לפרוסות דקות ומעבירים לקערה

חולטים אטריות שעועית במים חמים, מסננים וגוזרים עם מספריים

קוצצים את השום, הצ'ילי, הכוסברה, הבצל והנענע ומוסיפים לכרוב

חותכים את הנקטרינה לפלחים ומוסיפים לסלט

מכינים את הויניגרט בצנצנת, אליה מכניסים את כל המרכיבים ומשקשקים טוב טוב.  

שופכים את הרוטב לקערה ומערבבים בעדינות (מומלץ אפילו עם הידיים).

 

צורבים את החזה במחבת פסים או על המנגל, חותכים לרצועות ומניחים על הסלט.

 

קולים שקדים בתנור עם שמן ומלח, לאחר שהשקדים מקבלים צבע זהוב קוצצים גס ומפזרים מעל הסלט.

 

בתאבון

 

לעוד מתכונים צמחוניים -הקליקו כאן

 

לרשימת המתכונים המלאה
תגובות (0)
הוסף תגובה